MENÜ

Galatasaray'da şampiyonluk havası! Primi açıkladılar

Başakşehir galibiyeti sonrası soyunma odasında tam anlamıyla bir şampiyonluk havasının hakim olduğu öğrenildi. Başkan Dursun Özbek tüm takımı tebrik ederken, Erden Timur'la birlikte galibiyet primini de açıkladılar.

Galatasaray'da şampiyonluk havası! Primi açıkladılar

Galatasaray artık şampiyonluk havasına girmiş durumda. Ligin en zor sınavlarından birinde Başakşehir'i seyircisinin de desteğiyle 1-0 yenerek en yakın takipçileriyle farkı 5 puana çıkaran SarıKırmızılı ekipte büyük bir mutluluk ortamı hakim. Öyle ki Başakşehir maçının ardından başkan Dursun Özbek'in Erden Timur'u da yanına alarak soyunma odasına indiği ve içeride büyük bir coşku yaşandığı öğrenildi. Özbek'in burada 6 milyon Lira galibiyet primi açıkladığı, ardından Erden Timur'un da bu prime 6 milyon Lira eklediği ve toplamda 12 milyon Lira'lık prim müjdesi verildiği ortaya çıktı. Son olarak kaybedilen Beşiktaş derbisinin galibiyet primi ise 10 milyon Lira'ydı.

Haberin Devamı

Galatasarayda şampiyonluk havası Primi açıkladılar

Özbek: Gönülden kutluyorum

Soyunma odasında oyunculara kısa bir de konuşma yapan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, "Ortaya koyduğunuz oyunu, mücadeleyi, isteği, hırsı gönülden tebrik ediyorum. Sahada ne varsa her şeyi mükemmel yaptınız. Galatasaray sporcusuna yakışır bir şekilde davrandınız. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Çok iyi bir noktadayız. Olmamız gereken yerdeyiz. Ama biliyorsunuz bu iş daha bitmedi. Bu oyunu ve mücadeleyi kalan maçlarda da ortaya koyup, sonunda biz şampiyon olacağız. Sizlere inanıyor ve güveniyorum" ifadelerini kullandı. Özbek ve Timur'un, Okan Buruk'u da özel olarak tebrik ettiği öğrenildi.

OLAĞANÜSTÜ İSTATİSTİK...

Galatasarayda şampiyonluk havası Primi açıkladılar

Muslera: Derbiyi kaybedince...

Son haftalarda eleştirilen, ancak Başakşehir karşısında kalesini gole kapayan Fernando Muslera, "Artık 4 maç kaldı. Başakşehir galibiyeti inanılmaz önemliydi. Doğrudan rakiplerimizin bir tanesine karşı oynuyorduk. Taraftara da teşekkür etmek istiyorum. Hafta içi Florya'da bize destek oldular. Derbi kaybettikten sonra bu tarz bir atmosferde bu şekilde mücadele ettiğimiz için çok gururluyuz. Puan avantajını devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak motive olmamızı sağlayan bir şey bu. İyi çalışmaya devam ediyoruz bunun sayesinde. Her zaman kazanmak için çıkıyoruz. İstanbul maçına da aynı şekilde çıkacağız" dedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda şampiyonluk havası Primi açıkladılar

Oliveira: İnanılmaz destek

Cim Bom'un Portekizli orta sahası Sergio Oliveira, Başakşehir galibiyetini taraftar desteğine borçlu olduklarını belirterek, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "İşte bu! Aslanlar böylesi kritik bir anda nasıl birlik olduğumuzu herkese gösterdi. Son günlerdeki desteğiniz inanılmazdı, siz olmadan buralara kesinlikle gelemezdik, sizsiz zafer imkansız. Artık önümüzde 4 tane final var. Ve şampiyonluğu kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Galatasarayda şampiyonluk havası Primi açıkladılar

Kazımcan: Çok kısa süre kaldı

Adekugbe'nin yerine sol bekte başlayan ve takımın en dikkat çekici ismi olmayı başaran genç oyuncu Kazımcan Karataş, "Zordu ama zoru başardık. Çünkü biz Galatasarayız. Hedefimiz ilk günden beri belli, şampiyon olmak. Bunu da taraftarımızın önünde sahaya yansıttık. Bunu göstermek bizim için ayrı bir mutluluktu. Şampiyon olmak için, kupaya koşmak için emin adımlarla ilerliyoruz. Bundan sonrası için taraftarımız içeride, dışarıda her zaman bizi desteklesinler. Onların coşkusunu sahaya yansıtıyoruz. Onların isteği ve arzusunu hissediyoruz. Kısa bir süre kaldı. Umarım şampiyon oluruz ve kupamızı alırız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ