MENÜ

Galatasaray'da sakatlık şoku! 'Kemik ödemi tespit edilmiştir'

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maç öncesinde sakatlık şokuyla sarsıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da sakatlık şoku! 'Kemik ödemi tespit edilmiştir'

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Teksüt Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Cimbom, yıldız oyuncusunun sakatlığıyla sarsıldı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda yarın saat 20.45’te RAMS Park’ta Teksüt Bandırmaspor’u konuk edecek.

Galatasarayda sakatlık şoku Kemik ödemi tespit edilmiştir

SAKATLIK ŞOKU

İşte Galatasaray'ın sakatlık açıklaması:

İki hafta önce sol alt arka adale grubunda strain tespit edilen ve tedavisi devam eden oyuncumuz Abdülkerim Bardakcı, saha çalışmalarına başladı.

Galatasarayda sakatlık şoku Kemik ödemi tespit edilmiştir

Afrika Kupası’nda ülkesi Fas’ın Zambiya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen futbolcumuz Hakim Ziyech, ülkesinin turnuvadan elenmesinin ardından 3 Şubat Cumartesi günü İstanbul’da takıma katılmış, 4 Şubat Pazar günü yapılan tetkiklerinde ayak bileği distorsiyonu (ileri derece burkulma ve dönme) sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde ise kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

YORUM YAZ