MENÜ

Galatasaray'da Sacha Boey sonrası sağ bek adayı!

Galatasaray, Sacha Boey için Bayern Munih'le kıran kıran pazarlıklara devam ediyor. Yıldız futbolcunun takımdan ayrılması artık an meselesi. Sarı-Kırmızılı takım Sacha Boey yerine kadrosuna katmak istediği isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor. Sacha Boey'in ayrılığı sonrası Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

Galatasaray'da Sacha Boey sonrası sağ bek adayı!

Sacha Boey pazarlakıları Galatasaray'la Bayern Munih arasında kıran kırana devam ediyor. Taraflar henüz anlaşma sağlayamadı ancak görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Bir taraftan Sarı-Kırmızılı takım Sacha Boey yerine kadrosuna katmak istediği isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor. Sacha Boey'in ayrılığı sonrası Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

Haberin Devamı

SACHA BOEY İÇİN 30+5 MİLYON EURO İSTENİYOR

Galatasaray 23 yaşındaki Fransız sağ beki Sacha Boey için Bayern Munih'le gerüşme halinde. Alman ekibinin 15+5 milyon Euro bonus teklifi ilk aşamada kabul görmedi. Önce teklifini 20'ye çıkartan Bayern ardından 25+5 milyon Euro'luk resmi teklifini kulübe iletti. Galatasaray'ın beklentisi 30+5 milyon Euro bonuslar...

1.2 MİLYON'A GELMİŞTİ!

Sacha Boey 2 sezon önce Rennes takımından 1.2 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Boey'un sözleşmesinde bir sonraki satıştan %15'lik pay Rennes alır maddesi bulunuyor. Sacha Boey 30 milyon Euro'ya transfer yaparsa Rennes'in kasasına da 4.5 milyon Euro gibi hatrı sayılır bir rakam girecek.

Boey yerine kadrosuna katmak istediği isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor. Sacha Boey'in ayrılığı sonrası Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim geldi.

Haberin Devamı

SOARES SÜRPRİZİ!

Galatasaray, sağ bek transferi için Beşiktaş’ın da gündeminde olan Arsenal’den Cedric Soares için harekete geçti. 32 yaşındaki Portekizli oyuncunun, İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Portekizli sağ bek bu sezon Arsenal formasıyla 135 dakika süre alabildi. Galatasaray'ın Soares dışında bazı alternatif isimlerle de görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında.

Galatasarayda Sacha Boey sonrası sağ bek adayı

YORUM YAZ