MENÜ

Galatasaray'da Sacha Boey şoku yaşanıyor!

Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Başakşehir ile karşılaşan Galatasaray'da Sacha Boey'den kötü haber geldi. Başakşehir maçı öncesinde Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Milot Rashica, Icardi ve Sergio Oliveira sınırdaydı. Bu isimlerden kart gören tek isim Boey oldu. Fransız sağ bek, İstanbulspor karşılaşmasında cezalı duruma düştü

Galatasaray'da Sacha Boey şoku yaşanıyor!

Galatasaray'da ligde kritik haftalara girilirken en büyük sıkıntılardan biri, sarı kart sınırındaki oyuncu sayısının fazla olması. Üstelik bu isimler Boey, Oliveira, Kerem, Rashica ve Icardi gibi ilk 11'in değişilmez futbolcuları. Dün bu 5 yıldız da mücadeleye ilk 11'de başladı. Haftaya İstanbulspor ile oynayacak olan Aslan, sınırdaki isimlerden tek fire verdi. Sacha Boey, 38. dakikadaki bir pozisyonda tacın Başakşehir'e verilmesinin ardından topu eline alıp sert bir şekilde yere vurdu. Hakem Halil Umut Meler, bunun üzerine sarı kartını çıkardı. Boey, 16 Mayıs Salı günü İstanbulspor ile deplasmanda oynanacak olan mücadelede forma giyemeyecek. Fransız yıldızın yerine vatandaşı Leo Dubois formaya ilk aday konumunda.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcu ligin 34. haftasında oynanacak olan istanbulspor maçında forma giyemeyecek. Okan Buruk'un cezalı Boey'in yerine Dubois'e görev vermesi bekleniyor.

YORUM YAZ