MENÜ

Galatasaray'da Roman Bürki transferinde sorun çıktı

Kaleci transferini öncelik olarak belirleyen Galatasaray'da, Borussia Dortmund'un tecrübeli eldiveni Roman Bürki listenin ilk sırasına yazılmış ve görüşmelerde büyük mesafe katedilmişi. Transferin bitmesine kesin gözüyle bakılırken, Almanlar'dan flaş bir iddia geldi. Blick taraflar arasındaki anlaşmanın bozulduğunu ve transferin gerçekleşmeyeceğini yazdı.

Galatasaray'da Roman Bürki transferinde sorun çıktı

Fernando Muslera'nın sakatlığı, yedek kaleciler İsmail Çipe ile Fatih Öztürk'ün kötü performansı sonrasında Galatasaray transfer çalışmalarında gaza basmıştı. Sarı-Kırmızılılar bu konuda Alman devi Borussia Dortmund'un tecrübeli eldiveni Roman Bürki için devreye girmiş ve görüşmelerde mesafe katetmişti.

Haberin Devamı

Hem İsviçreli kaleci hem de Sarı-Siyahlılar'la büyük oranda anlaşan Cim Bom'un transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılırken, Alman basınından flaş bir iddia geldi. Blick, 31 yaşındaki file bekçisinin, Sarı-Kırmızılılar'a transferinin gerçekleşmeyeceğini ve taraflar arasındaki anlaşmanın bozulduğunu öne sürdü.

2019 yılında 14 milyon Euro'luk piyasa değerine ulaşan Bürki geçen sezon 24 maçta Dortmund'un kalesini korurken, bu sezon süre alamadı.

YORUM YAZ