MENÜ

Galatasaray'da rekorların adamı Okan Buruk! Yine zirvede

Galatasaray'da rekorları altüst eden Okan Buruk, adını bir kez daha tarihe yazdırdı. 50 yaşındaki teknik adam, İstanbulspor karşısında alınan 3 puanın ardından rekorlarına bir yenisini daha ekledi. İşte detaylar...

Galatasaray'da rekorların adamı Okan Buruk! Yine zirvede

Daha önce Galatasaray’ın başında lig tarihinde üst üste 10 maç kazanan ilk hoca unvanını alan ardından lig tarihinin Beşiktaş’a ait en uzun galibiyet serisini 63 yıl sonra üst üste 14 maç kazanarak kıran Okan Buruk, resmi maçlarda da 17 maçlık galibiyet serisi yakalayan ilk teknik adam olmuştu. Buruk, İstanbulspor karşısına da yeni bir rekoru kırmak için çıktı ve yeni bir rekorun daha sahibi oldu.

Haberin Devamı

Okan Buruk bir kez daha zirvede!

50 yaşındaki çalıştırıcı, lig tarihinde iç sahada üst üste en çok maç kazanan yerli teknik direktör olmayı hedefliyordu. Daha önce 18 Aralık 1960 ile 10 Eylül 1961 arasında 13 maç kazanan Gündüz Kılıç, rekorun eski sahibiydi. Buruk, kariyeri adına önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Başarılı hoca, 14. kez kazanarak listenin zirvesine çıkmayı başardı.

Galatasarayda rekorların adamı Okan Buruk Yine zirvede

‘Moralli hazırlanmak daha kolay’

Bu arada Buruk, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, “Asında bu sezon çok fazla hazırlık yapmadan bir sonraki maça geçiyoruz. Burada önemli olan rejenerasyon ve taktiksel olarak hazırlanmak. Kazanmak her zaman önemli bir moral oluyor. Bu moralle birlikte bir sonraki maça hazırlanmamanız daha kolay oluyor” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda rekorların adamı Okan Buruk Yine zirvede

YORUM YAZ