MENÜ

Galatasaray'da parola 6 final!

Kupada adını finale yazdıran, ligde ipleri eline alan Galatasaray’da motivasyon en üst seviyeye çıkmış durumda. Teknik ekip ve futbolcular, zafer parolasını “6 final” olarak belirledi. Hedefte 5 lig maçı 1 de kupa finali var.

Galatasaray'da parola 6 final!

Galatasaray sezonun en kritik döneminde, en üst motivasyon seviyesine ulaşmış durumda. Yeni Malatya’yı deplasmanda farklı mağlup ederek adını Türkiye Kupası’nda finale yazdıran Galatasaray, ligde de ipleri eline aldı. Kalan tüm maçlarını kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, teknik ekip ve futbolcular zaferin parolasını, “6 final” olarak belirledi. Aslan’ın hedefi, hem ligdeki 5 karşılaşmadan galip ayrılarak mutlu sona ulaşmak hem de Türkiye Kupası’nı müzeye götürmek. Florya’da 2 kupadan başka hiçbir konu gündeme bile getirilmiyor.

Haberin Devamı

Terim’den yeni slogan

Teknik patron Fatih Terim de, geçen sezonki imzasına damga vuran, “Nerede kalmıştık” sözünün ardından, camiayı havaya sokmak için yeni bir slogan daha dile getirdi. Taraftarların tribünlerde söylediği meşhur marşlardan biri olan, “Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray” dizesini söyleyen Terim, Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğuna vurgu yapıyor.

Metin Karabaş

YORUM YAZ