MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'un kritik kararı! Sürpriz ikili...

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, 3 yerli mecburiyeti ve Güney Amerika ile Afrika’dan dönecek oyuncuların durumu nedeniyle farklı bir 11 tercihine gidebilir. Son provada, takım içinde farklı oyuncuları deneyen başarılı teknik direktör, Beşiktaş karşısına farklı bir 11'le çıkmanın planlarını yapıyor. İşte Okan Buruk'un dev derbiye dair kritik kararı...

Galatasaray'da Okan Buruk'un kritik kararı! Sürpriz ikili...

Süper Lig'in 9. haftasında, sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da Okan Buruk, dev derbi öncesinde antrenmanlarda farklı oyuncuları deniyor. İlk 11'ini belirlerken 3 yerli kuralını da göz önünde bulunduran Buruk, Beşiktaş maçının ilk 11'ine dair kritik bir karara imza atabilir. Öte yandan, Sarı-Kırmızılı ekibin başarılı stoperi Sanchez, Cimbom'da mutlu olduğunu söylerken Tottenham'da pek de mutlu olmadığının altını çizdi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Sanchez: Çok acı çektim

Galatasaray’daki performansıyla yeniden Kolombiya Milli Takımı’nın vazgeçilmezi haline gelen Davinson Sanchez, ülkesinde önemli açıklamalar yaptı. SarıKırmızılı kulübün Tottenham’dan bonservisini 9.5 milyon Euro’ya aldığı 27 yaşındaki stoper, “Tottenham’dayken çok acı çektim. Öyle ya da böyle atlatmak önemliydi. Önemli olan baskıyı atıp performansı yansıtmak. Özgürlük ve yaratıcılık arzularına izin verilmesi gerekir. Ne yazık ki bundan kurtulmak da kolay olmuyor” diye konuştu ve Galatasaray’da mutlu olduğunu dile getirdi.

Galatasarayda Okan Burukun kritik kararı Sürpriz ikili...

Okan Buruk, kritik tercihini yapacak

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş karşısında nasıl bir ilk 11 sahaya süreceğine henüz karar vermedi. Başarılı teknik adamın son taktik provada, savunmanın göbeğinde Abdülkerim - Kaan ikilisini denediği öğrenildi. Buruk, 3. yerli hakkını ise yine Kerem Aktürkoğlu ile kullanmayı düşünüyor. Zaha’nın Afrika’dan geç dönmesi sebebiyle Kerem’in tekrar sola geçmesi bekleniyor. Böylece Mertens de forvet arkasındaki yerine dönebilecek ve sağ çizgide ise Tete görev yapacak. En merak edilen bölgelerden biri de orta sahanın merkezi. Burada Torreira’nın partnerinin Ndombele olması düşünülüyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Burukun kritik kararı Sürpriz ikili...

Sanchez oynarsa değişecek

Beklerde Boey ile Angelino’ya, kalede Muslera, ileri uçta da Icardi’ye şans verecek olan Okan Buruk’un maç saatine doğru kadroda bazı güncellemeler yapabileceği belirtiliyor. Özellikle Sanchez’in sağ stoperde başlaması, Kaan’ın veya Kerem Demirbay’ın da Ndombele’nin yerine merkeze çekilmesi, Okan hocanın seçenekleri arasında yer alıyor.

Galatasarayda Okan Burukun kritik kararı Sürpriz ikili...

YORUM YAZ