Galatasaray'da Okan Buruk'un gözü şampiyonlukta! Tarih yazmak istiyor...

Galatasaray’ın bugün mutlu sona ulaşması halinde Okan Buruk da Süper Lig’de yakaladığı müthiş rakamları daha da geliştirmiş olacak. Futbolcu olarak 7, teknik adam olarak da 2 şampiyonluğu bulunan Buruk, bu sayıyı 10’a çıkarma fırsatını yakaladı.

Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyonluk koleksiyonuna bir kupa daha eklemeye hazırlanan Okan Buruk, Süper Lig’e damgasını vurmuş durumda. Aslan’ın hocası, teknik adamlık kariyerinde 3. kez şampiyon olmaya çok yakın.

Haberin Devamı

Daha önce Başakşehir’in başında 2019-2020 sezonunda şampiyonluk yaşayan Buruk, geçen sezon Galatasaray ile aynı başarıyı tekrarladı. Tecrübeli teknik adam, bugünkü maçtan 1 puanla ayrılmaları halinde üst üste 2, toplamda da 3. kez zafer yaşayacak.

Galatasarayda Okan Burukun gözü şampiyonlukta Tarih yazmak istiyor...

Süper Lig’de futbolcu olarak 7, teknik adam olarak da 2 kez mutlu sona ulaşan Okan Buruk, bu sezon da kupa kaldırırsa toplam şampiyonluk sayısını 10’a yükseltecek.

'BAYRAKLARI HAZIRLAYIN'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta içinde camiaya verdiği şampiyonluk mesajında, “Büyük Galatasaray Ailesi, bayrakları hazırlayın. Tarih yine şampiyonu yazacak, mayıslar yine bizim olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Galatasarayda Okan Burukun gözü şampiyonlukta Tarih yazmak istiyor...

ATAMAN'DAN BÜYÜK DESTEK

Fenerbahçe’yi yenip Panathinaikos’u EuroLeague’de finale taşıyan Ergin Ataman, bugün Real Madrid’le çıkacakları şampiyonluk maçı öncesi basın toplantısında Galatasaray’a başarı dileklerini iletti. Fenerbahçe ile yaşadığı gerilime rağmen Türkiye’den çok sayıda tebrik mesajı aldığını belirten Ataman, “Özellikle de tabii ki taraftarı ve kongre üyesi olduğum Galatasaraylı üst düzey yöneticiler ve taraftarlardan tebrik mesajları alıyorum. Bu vesileyle ben buradan Okan hocaya ve taraftarı olduğum Galatasaray takımına da şampiyonluk maçında başarılar diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

 

Galatasarayda Okan Burukun gözü şampiyonlukta Tarih yazmak istiyor...

YORUM YAZ