MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan VAR isyanı! 'Genelde görmüyorlar zaten'

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Galatasaray, Sivasspor'a konuk oldu. Kritik maç 1-1'lik skorla sona erdi. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, VAR isyanında bulundu ve genelde görmediklerinin altını çizdi.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan VAR isyanı! 'Genelde görmüyorlar zaten'

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Galatasaray, Sivasspor'a konuk oldu. Kritik maç 1-1'lik skorla sona erdi. Müsabakanın ardından sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde: 

"Sivasspor 5'li savunmayla başladı, topu bize bıraktı. İlk yarı 2 tane direk var. İlk yarı sonunda golü bulduk. İkinci yarı top bizdeydi ama ikinci golü bulmak için daha çok rakip kaleye gitmeliydik. Rakibimiz de çaba sar etmedi. Bizim kaptırdığımız toplarla çaba sarf etti. Devamında şanssız penaltı oldu. Bir tane Abdülkadir'in topa eliyle uzandığı top penaltı gibi gözüktü. VAR'dan uyarı gelmedi, genelde gelmiyor."

zaten. Kendimizi suçlayacağımız yer ikinci golü atamamak. Kerem Demirbay'ın elle oynama niyeti yoktu, top kaleye de gitmiyordu. Ancak bunlara penaltı veriyorlar.

Okan Buruk: Geçen sezon lehimize yapılan hata, bu sene aleyhimize oldu

Galatasarayda Okan Buruktan VAR isyanı Genelde görmüyorlar zaten

 

 

YORUM YAZ