MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan uyarı! 'Daha iyi olmak zorunda'

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin ardından konuşan teknik direktör Okan Buruk, kararların daha doğru verilmesi gerektiğine değindi.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan uyarı! 'Daha iyi olmak zorunda'

Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk, mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, bireysel performansların da daha iyi olması gerektiği konusunda bir uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Bu tür maçlarda rakiplerimizin daha konsantre çıkacağını biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nin üzerine böyle maçlar oynamak zordur. Oyunun genelinde topu bize verdiler. Bireysel performanslarımız biraz daha iyi olmak zorunda. Oyun olarak da konsantrasyon olarak da çok iyi bir Rizespor vardı. Bizim için önemli olan galibiyetti."

Ceza sahası çevresinde verdiğimiz kararları biraz daha doğru vermeliyiz. Aynı oyuncularla çok fazla oynadık. 3 yeni oyuncuya şans verdik. Bayern Münih maçında bunun daha iyisini yapmıştık. Topla doğru yerlerde buluştuk ama gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Hakem Kadir Sağlam'ın faul standartlarını beğenmedim. En çok beni rahatsız eden yanlış verilen fauller oldu. Bununla ilgili itirazlarımız oldu.

"İğneyi olduktan sonra 50, 60, 70 dakika oynamış 90 oynamış fark etmiyor. Maçı başlayıp bitirebiliyor. İyileşme sürecini kendiliğinden beklersek uzun bir süre alabilecek. Şu anda maç oynuyor. Bizimle antrenman yapamıyor. Sadece maç günleri iğne olup maça çıkmaya çalışıyor. Onun için de tabii ki zor ama çok fedakarca davranıyor. Milli takım arası bizim için ve onun için dinlenme fırsatı olacak."

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan uyarı Daha iyi olmak zorunda

YORUM YAZ