MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan takıma uyarı

Glatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sarı-Kırmızılılar’ın başında bu akşam Avrupa kupalarında beşinci sınavına çıkacak. Başarılı hoca, Trabzonspor galibiyeti sonrası morallerin tavan yaptığı takımına, “Trabzon’u unutun ve sadece Molde’ye konsantre olun” uyarısında bulundu

Galatasaray'da Okan Buruk'tan takıma uyarı

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Galatasaray, bugün TSİ 22.00’de deplasmanda Norveç temsilcisi Molde ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar, 2. ön eleme turunda Litvanya ekibi Zalgiris’i, 3. ön eleme turunda da Sloven temsilcisi Olimpija Ljubljana’yı eleyerek bu tura geldi. Molde ise 2. ön eleme turunda Finlandiya takımı HJK Helsinki’yi, 3. ön eleme turunda da Faroe Adaları’ndan Klaksvik’i eledi. Eşleşmenin rövanşı 29 Ağustos Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Haberin Devamı

REHAVET İSTEMİYOR...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sarı-Kırmızılılar’ın başında bu akşam Avrupa kupalarında beşinci sınavına çıkacak. Başarılı hoca, Trabzonspor galibiyeti sonrası morallerin tavan yaptığı takımına, Molde karşılaşması öncesi uyarılarda bulundu. Buruk, “Trabzon maçını unutun ve sadece Molde’ye konsantre olun” diye konuştu.

Galatasarayda Okan Buruktan takıma uyarı

Sarı-Kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Molde ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını İstanbul’da önceki gün yaptığı idmanla tamamlamıştı. Aslan, dün sabah saatlerinde Norveç’e hareket etti ve maç öncesindeki son antrenmanını Molde Stadı’nda gerçekleştirdi.

 

Galatasarayda Okan Buruktan takıma uyarı

YORUM YAZ