Galatasaray'da Okan Buruk'tan takıma moral mesajı! 'Sadece şampiyonlar hatırlanır'

Fenerbahçe yenilgisinin şokunu üzerinden atan Galatasaray artık tamamen pazar akşamı oynanacak Konyaspor deplasmanına odaklandı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Okan Buruk, oynanacak maç öncesi takıma moral mesajı verdi.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan takıma moral mesajı! 'Sadece şampiyonlar hatırlanır'

Sahadan 1 puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Sarı-Kırmızılılar, buna karşın galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. İlk iş olarak Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki olumsuz havayı gidermeye çalışan yönetim ve teknik ekipte tam bir kenetlenme hali söz konusu. Galatasaray’ın sosyal medya hesaplarında artık klasik hale gelen “Günaydın” paylaşımında da pozitife dönen havanın bir yansıması görüldü. Çünkü bu kez kameralar karşısında Erden Timur ile Okan Buruk vardı.

Haberin Devamı
Galatasaray'da Erden Timur ile Okan Buruk'tan mesaj: Bayrakları hazırlayın!

‘ZERRELERİMİZE KADAR HİSSEDEREK’

İlk olarak söz alan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan vekili Erden Timur, “Nice şampiyonluklar yaşamış, nice kupalar kazanmış büyük Galatasaray taraftarı, büyük Galatasaray camiası... Geldik son noktaya. Hepimiz tüm motivasyonumuzla, kenetlenerek ve tüm zerrelerimize kadar hissederek şampiyonluk yolundaki son dakikayı hep birlikte, sadece sahadaki 11 aslanımız, kenardaki diğer aslanlarımız, Okan Buruk hocamızla birlikte değil, 35 milyon Galatasaray taraftarı o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceğiz. Bu kararlılıkla, bu azimle ve inanmışlıkla yapamayacağımız bir şey yok. 100. yılda 23. şampiyonluğumuzu kazanmıştık, 2024 yılında da 24. şampiyonluğumuzu kutlayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan takıma moral mesajı Sadece şampiyonlar hatırlanır

YÖNETİM TAM KADRO FLORYA’DA

Galatasaray’da yaraları sarmak üzere yönetim kanadından kritik bir hamle daha geldi. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek, dün tüm kurmaylarını da yanına alarak Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitti. Başkan burada tüm futbolcularla tek tek el sıkıştı, beraberindeki heyet de hem takıma hem de teknik ekibe başarı dileklerini iletti. Özbek oyuncularla yaptığı kısa konuşmada, “Sizlere güvenimiz sonsuz. Sadece bir maç kaybettik ama şampiyon siz olacaksınız. Çünkü bunu siz hak ettiniz” ifadelerini kullandı. Okan Buruk da ziyaret ve destekten dolayı yönetim kuruluna teşekkür etti.

ARTIK YÜZLER GÜLÜYOR

Sarı-Kırmızılılar’ın dünkü idmanı stresten uzak ve oldukça keyifli bir havada geçti. Antrenmanda oynanan turnuvayı kazanan takım zafer pozu verirken, Okan Buruk da birlikte mücadele ettiği öğrencilerinin yanında yer aldı.

‘SADECE ŞAMPİYONLAR HATIRLANIR’

Okan hocanın, önceki akşam yapılan antrenmanda da öğrencilerinin üzerindeki stresi atmak üzere bir konuşma yaptığı ve “Maçlar kazanılır, kaybedilir. Bunların muhasebesini illa ki yaparız. Ama önemli olan şampiyonluklardır. Sadece şampiyonlar hatırlanır. Bunun için de her şey bizim elimizde. Sezon boyunca ne yaptıysak yine aynısını yapıp, mutlu sona ulaşacağız” dediği öğrenildi.

Galatasarayda Okan Buruktan takıma moral mesajı Sadece şampiyonlar hatırlanır

YORUM YAZ