MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan şaşırtan Icardi kararı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz sezonki şampiyonluğun en büyük mimarlarından olan golcüsü hakkında şaşırtan bir karara imza atıyor. Tecrübeli teknik direktör, son derece formda olan yıldızı için kararını verdi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk'tan şaşırtan Icardi kararı!

Arjantinli yıldız, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu döneme de damga vuracak gibi görünüyor. Şu ana kadar attığı gollerle tüm dikkatleri üzerinde tutmayı başaran Icardi, formuyla şampiyonluk yolundaki rakiplere de gözdağı veriyor. Ancak, her şeye rağmen teknik direktör Okan Buruk, Arjantinli golcüsü hakkında şaşırtan bir karara imza atıyor. Şaşırtan bu gelişmenin yanı sıra Galatasaray'a dair diğer haberlere de göz atalım...

Haberin Devamı

MAÇA DEVAM EDEMEMİŞTİ!

 Ligdeki ikinci en yüksek puan

Süper Lig’de şu ana kadar çıktığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplayan Galatasaray, ilk beş maç itibarıyla daha yüksek bir puana en son 2009/10’da ulaştı. O dönem Frank Rijkaard’ın önderliğinde Aslan, 5 maçta 15 puan toplamış ve ilk 6 karşılaşmasını da ligde kazanmıştı.

Galatasarayda Okan Buruktan şaşırtan Icardi kararı

Kerem Demirbay: Büyük takımız

Aslan’ın orta sahadaki ismi Kerem Demirbay, bu sezon henüz mağlup olmadıklarını belirterek, “Kazanarak ilerliyoruz. Henüz mağlubiyetimiz yok. Böyle devam etmek istiyoruz. Çok geniş bir kadroya sahibiz. Oyuncu kalitemiz çok iyi. Takımda hiç kötü karakter yok. Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Manchester United ve Galatasaray çok büyük takım. Saklanmayacağız. Biz büyük bir takımız. Kalitemiz sonsuz. Manchester United maçını kazanmaya gideceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Kaptan Muslera’ya tam destek...

Devler Ligi grubundaki ilk maç olan Kopenhag mücadelesinde hatalı çıkışı sonrası kalesinde golü gören Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera, önceki günkü Başakşehir deplasmanında Dubois’nın golünde de benzer bir hata yapmıştı. Çıkıp çıkmamakta tereddüt eden Cim Bom’un kaptanına maç sonrası hem teknik heyet hem de takım arkadaşları büyük destek vererek, Uruguaylı file bekçisine moral verdiler.

Galatasarayda Okan Buruktan şaşırtan Icardi kararı

Kopenhag üç puanı kaptı

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın, ilk maçında sahasında 2-2 berabere kaldığı rakibi Kopenhag, Danimarka Ligi’nde zorlu Brondby deplasmanından 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Brondby’nin gollerini 25’te Radosevic ve 69’da Omoijuanfo atarken konuk ekibi zafere, 54’te Gonçalves, 84 ile 89’da Bardghji’nin sayıları taşıdı.

Galatasarayda Okan Buruktan şaşırtan Icardi kararı

Okan Buruk'tan Icardi kararı!

Aslan’ın golcüsü Mauro Icardi, Kopenhag maçını boş geçtikten sonra Süper Lig’deki Başakşehir sınavında penaltıdan ağları sallamıştı. Ligde üst üste 12 maçta da gol atarak tarihe geçen Icardi, bu sezon şu ana kadar 8 resmi mücadelede 7 gol ve 1 asiste oynadı. Hocası Okan Buruk, Arjantinli yıldız için “Bazı maçlarda yorulduğu yerlerde onu dinlendirme şansımız olabilir” ifadelerini kullandı.

Galatasaray idmanını hiç böyle görmediniz!

Galatasarayda Okan Buruktan şaşırtan Icardi kararı

YORUM YAZ