MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Sacha Boey açıklaması! 'Bizi etkiliyor'

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, İstanbulspor'u ağırladı. Cimbom, 1-0 geriye düştüğü maçta Kerem Aktürkoğlu'nun (2) ve Icardi'nin golleriyle müsabakayı 3-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından konuşan Okan Buruk, transfer olması gündemde olan Sacha Boey hakkında da önemli ifadeler kullandı.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Sacha Boey açıklaması! 'Bizi etkiliyor'

Galatasaray'ın İstanbulspor'u 3-1 yendiği maçın ardından konuşan teknik direktör Okan Buruk, taraftarın desteğine dikkat çekerken rekorları birlikte kırdıklarına işaret etti. Öte yandan, transfer olması gündemde olan Sacha Boey'le ilgili de açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk maç sonunda şöyle konuştu:

Kafamızı karıştıran rakibin 5'li savunma ile başlaması oldu. Oyun içinde Ndao zaman zaman hemen öne, hem kanada çıktı. İlk yarı kafa karışıklığı ile geçti. 1-0'dan sonra acele kararlar verdik. İkinci yarıya başlarken değişiklikler yaptık. Sacha Boey'in oynamaması bizi etkiliyor. Abdülkerim'in sakatlığı var. Sergio henüz dönmedi.

"Rekorları birlikte kırıyoruz. Takıma taraftarın verdiği büyük destek var. İç sahada 14 maç kazandık. Daha çok başarılar, kupalar istiyoruz. Daha iyisini yapmamız gerekiyor. Transferin son haftasında eksiklerimizi kapatabilirsek, özellikle savunmada... Bu bizim için daha iyi olacak."

Okan Buruk açıkladı... İşte Galatasaray'dan ayrılacak isim!

"Sol bek transferi yapmak istiyoruz, Angelino ayrılacak gibi görünüyor. Sacha Boey'in ayrılmasından yana değilim. Önemli bir rakam gelirse, bunu başkan ve yönetim kurulu değerlendirir. Kararlarına saygı duyacağız. Ayrılık olursa, yerine birini isteyeceğiz. Sacha Boey'in durumu net değil. Uzun zamandır ilgilenen kulüpler var. Birçok oyuncumuza ilgi var. Son kararı yönetim verecek."

Haberin Devamı

"Transfer dönemi, bir fırsat dönemi. Önünüze ne tür bir oyuncu gelecek bilemiyorsunuz. Mali anlamda da kulübümüze yük olmayacak şekilde bir profil çıkarsa, düşünürüz. Orta sahada önemli bir oyuncu sayımız var. Kerem Demirbay, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Sergio Oliveira... Kaan Ayhan'ı saymadan 6 oyuncu söyledim. Önceliğimiz savunma transferi. Yaratıcı bir oyuncu olursa, düşünebiliriz. Geçen sene Nicolo Zaniolo fırsatı oldu, hemen kadromuza kattık. O tür bir fırsat olursa değerlendiririz."

Galatasarayda Okan Buruktan Sacha Boey açıklaması Bizi etkiliyor

 

YORUM YAZ