MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan öz eleştiri ve Ziyech açıklaması!

Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Galatasaray, müsabakadan Davinson Sanchez ve Mauro ICardi'nin golleriyle 2-0 galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından konuşan teknik direktör Okan Buruk, iyi bir takıma karşı kazandıklarının altını çizerken öz eleştiride bulundu ve Ziyech'in durumuna dair konuştu.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan öz eleştiri ve Ziyech açıklaması!

Galatasaray, Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı. Davinson ve Sanchez'in golleriyle galibiyete ulaşan Cimbom, Süper Lig'de zirveye kuruldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Okan Buruk, galibiyet serisinin önemine değinirken öz eleştiri de yaptı. Buruk ayrıca, Hakim Ziyech'in durumuna da açıklık getirdi.

Haberin Devamı

İşte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamaları: 

Klasik olacak ama kötü bir zemin vardı. Bir çok yerde olduğu gibi kötüydü zemin. Sıcak ve nem oyunun kalitesini düşürdü. Zaman zaman üzerimizde yorgunluk gördük. genel olarak top bizdeydi. Rakibimiz iyi savundu, geçişleri de kullanmaya çalıştı. Net pozisyonlara girdik. Rakibimize de net pozisyon verdik. Maçın sonunda 2 tane daha net pozisyonu değerlendiremedik. İyi bir takıma karşı oynadık.

"Rakiplerimiz bize karşı iyi hazırlanıyor. Dinlenmeye ve hazırlanmaya süreleri oluyor. Biz yoğun bir 7 maçlık maç temposunun içindeydik. Burada da kazanarak bitiriyoruz. Oyun çok iyi değildi. İkinci yarı yorgunluğumuz ortaya çıktı. 1-0'dan sonra savunmada iyi işler yapsak da net pozisyon verdik. Zaha'yı en sağlıklı şekilde kullanmaya çalışıyorum. 1-0'dan sonra onu da kenara aldım."

Önce dinleneceğiz. Oyuncularıma izin verdim. Milli takıma gidecek olanların çok dinlenme süresi yok. Oyuncularımızın bir yandan milli takıma gitmesini istiyoruz ama bir yandan gitmeyen oyuncular için de üzülmüyoruz. Çünkü bizimle beraber oluyorlar. Uzak yerlere giden milli oyuncular var. Davinson, Zaha'nın, Bakambu'nun birkaç oyuncumuzun maçı var. Kısa, çok az kişiyle çalışma yapacağız. Arada bir maç yapmayacağız. Zaten devamlı maç yapıyoruz. Kendi aramızda 11'e 11 maç yapacağız, Pazar günü olarak planlıyoruz.

"Ziyech ayağını denedi. Ufak bir ağrı olunca devam ettirmedik. Risk almak istemiyoruz. Üst üste 3 maça çıkınca ayağında bir ağrı oluştu. Ama çabuk geçeceğini düşünüyoruz."

"Sahaya odaklandığım için Kerem Aktürkoğlu ile Zorbay küçük arasında neler yaşandı görmedim. Geçen sene 14 maç sonra kaybettiğimiz Konyaspor deplasmanında da net bir kırmızı vermedi. Muslera'nın pozisyonunu tam göremedim ama kırmızı kart olduğunu söylüyorlar. Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyoruz ama oyuncular geçmişte olan şeyleri bazen hatırlayabiliyorlar."

Haberin Devamı
Okan Buruk'tan Muslera açıklaması: Pozisyonu görmedim

Galatasarayda Okan Buruktan öz eleştiri ve Ziyech açıklaması

 

 

 

YORUM YAZ