MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı?

Sarı-Kırmızılılar yarın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le kozlarını paylaşacak. Dev mücadele öncesinde teknik direktör Okan Buruk basın toplantısında önemli ifadeler kullandı. Durumu merak edilen Mauro Icardi'nin oynayıp oynamayacağına dair de tecrübeli hoca açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçında oynayacak mı?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında yarın Alman devi Bayern Münih'i konuk edecek.

Haberin Devamı

Münih lider, Aslan ikinci

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Sarı-Kırmızılılar, ikinci maçında Old Trafford'da İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup ederek büyük bir sükse yaratmıştı. Cim Bom, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bayern Münih ise ilk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup etmiş ve hanesine yazdırdığı 6 puanla zirveye yerleşmişti.

Galatasarayda Okan Buruktan Mauro Icardi açıklaması Bayern Münih maçında oynayacak mı

'İyi oynamadığımızda taraftar bizi hareketlendirecek'

Dev mücadele öncesinde basın toplantısında Okan Buruk ile Kaan Ayhan çıktı. Mücadeleyle ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli hoca, "Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maç. 4 puanla çıkıyoruz, puanımızı yükseltmek istiyoruz. İç saha avantajımızı kullanacağız. İyi oynamadığımızda, belki bizi hareketlendirecekler. Onlara yakışır bir şekilde oynamak istiyoruz. Kazanırsak muhteşem bir şey. Rakibin gücünü biliyoruz. Uzun yıllardır grupta kaybetmiyorlar. Bizim için de bunlar motivasyon" dedi.

Haberin Devamı
Icardi Bayern Münih'e karşı oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı

Okan Buruk sözlerini şöyle sürdürdü 👇

Kaliteli ve tecrübeli bir takımız. Bu maçları çok oynadılar. İnşallah unutulmaz bir gece olur. Manchester United'dan sonra Bayern Münih'e karşı unutulmaz bir gece yaşarız.

'Türkiye'nin Bayern Münih'i yenebileceğimize inanması güzel'

"Burada olmak bize heyecan, gururu ve mutluluk veriyor. Taraftarın yeniden heyecanlanması, bizi daha da mutlu ediyor. Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak ikinci favori takımla oynuyoruz. Türkiye'nin Bayern Münih'i yenebileceğimize inanması güzel. Galatasaray hak ettiği yerde. Ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı şekilde devam ediyor."

Galatasarayda Okan Buruktan Mauro Icardi açıklaması Bayern Münih maçında oynayacak mı

'İcardi için birazdan son kararımızı vereceğiz'

"Birazdan idmana çıkacağız ve Mauro Icardi için son kararımızı vereceğiz. Bir bakacağız durumuna." 

Okan Buruk'un Icardi hakkında yaptığı bu açıklamanın ardından yapılan idmana Arjantinli golcünün çıkmadığı gözlendi. Bayern Münih maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da sakatlığı bulunan Mauro Icardi, akşam antrenmanında yer almadı. Arjantinli yıldız, salonda sağlık ekibiyle birlikte özel bir çalışma gerçekleştirdi. 

Sağ ayak bileğinden sakatlanmıştı

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin sakatlık durumu belli olmuştu. Icardi'nin sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokusunda hasar ve kanama tespit edildiği açıklandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan Mauro Icardi açıklaması Bayern Münih maçında oynayacak mı

'Yenilerin katkısı var'

"Takıma yeni gelenler katkı vermiyor diye bir şey yok. Gelen oyuncular da destek veriyor. Zaha'nın Manchester ve Ankaragücü maçında yaptıkları. Tete'nin yaptıkları. Kaan'ın yaptıkları. Sadece Ndombele üzerinden gitmeyin. Onu da oynattık ayrıca. Bize yüzde 50 ile geldi. Yenilerin takıma katkısı var."

Galatasarayda Okan Buruktan Mauro Icardi açıklaması Bayern Münih maçında oynayacak mı

Abdülkerim ve Nelsson açıklaması

"Abdülkerim Bardakçı sol bek oynamaktan mutlu değil ama oynadığında da çok iyi işler yaptı. Asıl yeri stoper, orada kendini daha mutlu hissediyor. Bizim için alternatif. Nelsson ile dün konuştuk. Oynamadığı için mutsuz. Onun bölgesinde oynayan ve formda oyuncu var. Zamanı geldiğinde oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Bizim en önemli isimlerimizden biri Victor. Oynamadığı için üzüntü yaşıyor ama çalışmasına devam ediyor. Birçok oyuncu kötü olduğu için oynamıyor gibi bir durum yok. Yerlerine oynayanlar iyi performans veriyor ve kazanıyoruz. Empati yaptığımda, oynamamak üzücü."

Haberin Devamı

İŞTE KAMİL GRABARA'NIN YENİ TAKIMI...

Kura çekildiğinde favori Bayern Münih'ti. Alınacak her puan onlardan ekstra. Manchester United için de böyle. Ancak her puan bizim için ikincilik yolunda önemli olacak. Maçın içinde ne olacağı belli değil. Çıkıp, oynayıp, yüreğimizle ve taraftarın desteğiyle en iyisini yapacağız. Futbolda neler olacağı belli olmaz.

'Bayern Münih maçını kazanmayı hayal ediyoruz, hedefimiz gruptan çıkmak'

"Bayern Münih maçını kazanabileceğimizi hayal ediyoruz. Korkmadan sahada olmamız gerekiyor. En iyimizi ortaya çıkaracağız, inşallah her şey istediğimiz gibi gider. Üzerimizde her hafta baskı var. Her maçı kazanmak durumundayız. Bu baskı bizi dinamik tutuyor. Kafa olarak maçlara hazır olmamızı sağlıyor. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun hak ettiği yer burası. Tüm takımlarımız inşallah başarılı olur. Tekrar insanların akıllarına Galatasaray'ın oyununu, başarısını sokabilmek için uğraşıyoruz. Dünya'ya bunu göstermek istiyoruz."

Galatasarayda Okan Buruktan Mauro Icardi açıklaması Bayern Münih maçında oynayacak mı

'Büyük isimlerimiz de çalışkan'

Okan Buruk'a basın toplantısında eşlik eden futbolcu Kaan Ayhan'dı. Sarı-Kırmızılı takımda iyi bir hava olduğunu söyleyen milli futbolcu, "Takımın kalitesi yüksek seviyede. Herkesin her pozisyonda iyi performans göstermesi gereken bir ortamdayız. Stoper olsun, orta saha olsun hocamın görevini yerine getirip daha iyi performans sergilemek istiyorum. Büyük isimlerimiz de aynı şekilde çalışkan. Büyük isimlerimiz, genç oyuncularımız, hepimiz Galatasaray'ın başarısı için çaba harcıyoruz."

Haberin Devamı

Kaan Ayhan da sözlerini şu ifadelerle noktaladı 👇

Bayern Münih maçı kolay olmayacak. Her zamanki motivasyon ve hedeflerimizle maça çıkacağız. Skor ile ilgili birkaç önemli şeyler var. Onlara dikkat etmeliyiz. Bayern Münih küçük hataları cezalandırır. Bizim için de geçerli. Bayern Münih'i hataya zorlarsak, bizim de şansımız var. Taraftarın önünde güzel bir maç oynamak istiyoruz.

Icardi Bayern Münih'e karşı oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı

Galatasarayda Okan Buruktan Mauro Icardi açıklaması Bayern Münih maçında oynayacak mı

YORUM YAZ