MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk'tan çarpıcı karar! İki yıldıza kötü haber

Galatasaray, Hatayspor karşısında 1-0 kazandı ancak sergilenen futbol, endişe yarattı. Sarı-kırmızılı takımın bu performansı millî maç arasına bağlandı. Aslan'da şimdi gözler Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçına çevrilirken Okan Buruk, iki yıldız futbolcu için kararını verdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, millî maç arasının ardından iç sahada oynadığı Hatayspor karşılaşmasını kazanarak liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılı takımda şimdi gözler, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçına çevrildi.

Haberin Devamı

5. YILDIZ MESAJI TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin golüyle 1-0 kazanılan Hatayspor mücadelesinin ardından 5. yıldız mesajı verdi. 50 yaşındaki antrenör, "Rekor düşünerek değil kazanmak için çıkıyoruz. Şimdi bir şampiyonluk hedefimiz var. 24. şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. 5. yıldıza yürümek istiyoruz. Üzerimde büyük bir sorumluluk var. Bunun için oyuncularımızla birlikte çok çalışıyoruz. Galatasaray’a yakışır şekilde başarılar elde etmek için çalışıyoruz. Maçları kazandıkça rekorlar geliyor. Geçtiğimiz sezon 14 maç üst üste kazanarak rekor kırmıştık. Bu sene de iç saha kazanma rekorunu da 19 maçla kırmış olduk" ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Okan Buruktan çarpıcı karar İki yıldıza kötü haber

MİLLÎ MAÇ ARASI SENDROMU

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımda Hatayspor galibiyeti yüzleri güldürdü, ancak ortaya konulan futbol sarı-kırmızılı camiada endişe yarattı. Sergilenen kötü oyun ise millî maç arasına bağlandı. Okan Buruk ve ekibi tarafından Hatayspor maçında istenen performansın sergilenmemesinin en önemli sebebi olarak millî maç arasında ritmin kaybolması gösterildi. Galatasaray daha önce de millî maç aralarından sonraki dönüşlerde sıkıntı yaşamıştı. Cim-Bom’da yine de bu olumsuz tabloya rağmen alınan galibiyet son derece değerli bulundu.

ZAHA VE ZİYECH'E KÖTÜ HABER

Öte yandan, Hatayspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech’e olumsuz not verildi. Kasımpaşa maçında sonradan giren ve iyi oynayan iki yıldız, Hatayspor karşısında ise varlık gösteremedi. Teknik kadronun ilk 11 tercihinde Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper’e dönüş yapacağı öğrenildi. Zaha ve Ziyech’in oyuna sonradan girerek etkili olmalarının hedefleneceği belirtildi.

YORUM YAZ