MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk tercihini yaptı! Geri dönüyorlar...

Cim Bom yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edeceği maçta 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Teknik direktör Okan Buruk da 6'da 6 için tüm planlarını galibiyet üzerine yaparken merak edilen kadro tercihinin de kararını verdi. Sarı-Lacivertliler karşısında iki yıldızın 11'e döneceği öğrenildi.

Galatasaray'da Okan Buruk tercihini yaptı! Geri dönüyorlar...

Süper Lig’de Ankaragücü ile yarın sahasında karşılaşacak Galatasaray, dünkü iznin ardından bu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı idmanla tamamlayacak. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, saat 18.00’de basına kapalı olarak gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Ardından Süper Lig’e dönüşte Antalya’ya gidecek olan Okan Buruk’un öğrencileri, sonrasında Aslantepe’de Beşiktaş’la derbide karşı karşıya gelecek. Galatasaray, dev maç sonrasında RAMS Park’ta bu kez Almanya devi ve Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden Bayern Münih’le karşı karşıya gelecek.

Hedef 6'da 6

Cim Bom’da teknik adam olarak ilk sezonunda Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan Okan Buruk, geçen sezon ligde ilk 6 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Bu sezon şu ana kadar 13 resmi karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Buruk’un öğrencileri, ligde ilk maçında berabere kalıp, üst üste 5 kez 3 puanın sahibi oldu. Deneyimli hoca, Ankaragücü karşısında da kazanma serisinin devam etmesini umut ediyor.

'BEKLEMEDİĞİM BİR AYRILIKTI'

Galatasarayda Okan Buruk tercihini yaptı Geri dönüyorlar...

Statü gereği oynayamamıştı

Süper Lig’de yarın Ankaragücü’nü konuk edecek Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un, sahaya farklı bir kadroyla çıkması bekleniyor... Başkent ekibiyle karşılaştıktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ın konuğu olacak Sarı-Kırmızılılar’da Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech’in 11’deki yerlerine geri dönmeleri bekleniyor. Son olarak bu ikili, Başakşehir maçında sahadaydı. Sanchez, Aslan’daki ilk maçına deplasmanda çıkarken, 1-0 kazanılan İstanbulspor mücadelesinde statü gereği oynayamamıştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruk tercihini yaptı Geri dönüyorlar...

Kaan ve Mertens kulübeye...

Ankaragücü’ne karşı tecrübeli stoperin, Kaan Ayhan’dan formayı alarak Abdülkerim Bardakcı ile birlikte defansın göbeğinde yer alması bekleniyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki İstanbulspor karşılaşması öncesi hafif bir sakatlığı bulunan Ziyech için Buruk, “Çok önemli bir şeyi yok ama dinlendirmek istedik” demişti. Faslı yıldızın, herhangi bir sıkıntı olmaması halinde Mertens’in yerine yeniden 10 numara pozisyonunda yer alacağı düşünülüyor.

YILDIZ OYUNCUYA 3 KATI MAAŞ!

Galatasarayda Okan Buruk tercihini yaptı Geri dönüyorlar...

Torreira büyülemeye devam ediyor

Sarı-Kırmızılılar’ın orta sahasındaki değişmez ismi Lucas Torreira, bu sezon da gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Sahada adeta bir saniye bile durmayan ve 90 dakika boyunca basmadık yer bırakmayan Torreira, şu ana oynadığı 8 karşılaşmaya da 11’de çıktı. Uruguaylı yıldız, gol ya da asist yapamadı ama takımına katkısı çok fazlaydı.

YORUM YAZ