MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk sol bek kararını verdi!

Süper Lig'de koşar adım şampiyonluğa yürüyen Sarı-Kırmızılılar yarın İstanbulspor'la kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesinde Sam Adekugbe’nin yetersiz performansı nedeniyle sol bekte oynayacak isim ile alakalı Okan Buruk kararını verdi.

Galatasaray'da Okan Buruk sol bek kararını verdi!

Galatasaray'da Sam Adekugbe’nin yetersiz performansı sonrası sol bekte oynayacak isim konusunda karar verildi.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.  Florya Metin Oktay Tesisleri’nde topla ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi. Cim Bom, bugün saat 18.00’de yapacağı idmanla İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Galatasarayda Okan Buruk sol bek kararını verdi

Boey'in yerine Dubois

Cim Bom’da yarın oynanacak İstanbulspor karşılaşması öncesinde kadroda önemli değişiklikler olmayacak. Ancak gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen sağ bek Sacha Boey’in yerine Leo Dubois forma giyecek. Öte yandan sol bekte ise Sam Adekugbe’nin yetersiz performansı sonrasında da bir değişiklik yapılmayacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruk sol bek kararını verdi


Kazımcan formayı bırakmıyor

Son oynanan Başakşehir karşılaşmasında bu bölgede formayı giyen Kazımcan Karataş, İstanbul ekibinde de sahada olacak. Hafta boyunca taktik idmanlarda şans bulmaya devam eden 20 yaşındaki savunma oyuncusunun, her geçen gün formunu yükselttiği ve ortaya koyduğu futbolla teknik heyetin beğenisini kazandığı bilgisine ulaşıldı.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

Galatasarayda Okan Buruk sol bek kararını verdi

YORUM YAZ