MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk konuştu: Tam 30 yıl önce...

Süper Lig'in 36. haftasında kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, maç öncesi açıklamalarda bulundu. 30 yıl önce Ankara'da Galatasaray formasıyla şampiyonluk kazandığını vurgulayan Buruk, "Teknik direktör olarak da umarım burada o şampiyonluğu yaşarım." dedi.

Galatasaray'da Okan Buruk konuştu: Tam 30 yıl önce...

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, kritik mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Çok heyecanlıyız'

Çok heyecanlı olduklarını ve emin adımlarla yollarına devam ettiklerini belirten Buruk, "Çok heyecanlıyız. Maç maç geldik. Son bölüm, son haftalar... Hedefimiz şampiyonluğa emin adımlarla gelmekti." dedi ve ekledi:

'30 yıl önce ilk şampiyonluğumu kazanmıştım'

'Çok heyecanlıyız. Hayallerimiz var. Bugün burada şampiyonluk turu atmak. Son haftalardaki konsantrasyon ve disiplinle bugün buradan şampiyon olarak ayrılmak istiyoruz. 30 yıl önce burada Galatasaray formasıyla ilk şampiyonluğumu kazanmıştım. Teknik direktör olarak da umarım burada o şampiyonluğu yaşarım.'

Galatasarayda Okan Buruk konuştu: Tam 30 yıl önce...

YORUM YAZ