MENÜ

Galatasaray'da Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesinde konuştu: 'Provokasyon vardı!'

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray'da Okan Buruk, maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, mücadele öncesinde stada girerken provokasyon yapıldığının altını çizdi.

Galatasaray'da Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesinde konuştu: 'Provokasyon vardı!'

Sarı-Kırmızılı ekibin hocası Okan Buruk, maç öncesinde yaptığı açıklamada zor bir maç olacağını belirtirken stada girerken provokasyon olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde: 

"Şehitlerimiz var, hepimiz üzgünüz. Allah'tan rahmet diliyorum. Elimizden de bir şey gelmiyor. Dualarımız onlarla, aileleriyle. İnşallah bir an önce terör biter, barış gelir. Askerlerimizin katledilmediği bir ortam istiyoruz. İnşallah bu son bulur."

Zor bir maç olacak. Stresli bir maç olacak. Stresi yönetmek gerekiyor. Daha stada girerken burada provokasyon vardı. Maç içerisinde oyuncuların davranışları çok önem kazanacak. Hakem Arda Kardeşler'e başarılar dilemek istiyorum. İki takım için de adil kararların verildiği bir maç olsun.

"Davinson Sanchez'in ağrısı oldu, oynatmak istemedik. İyi oyuncularımız var. Fenerbahçe ve bizim için bazen oyuncu seçmek kolay olmuyor. Oyununun devamında da kulübeden gelecek önemli oyuncularımız var. Wilfried Zaha'nın son maç hafif sakatlığı vardı. Oyunun durumuna göre kulübeden hamleler yapmaya çalışacağız."

Galatasarayda Okan Buruk, Fenerbahçe maçı öncesinde konuştu: Provokasyon vardı

YORUM YAZ