MENÜ

Galatasaray'da Ndombele gelişmesi! İşte yeni bonservis bedeli

Tanguy Ndeombele'nin 15 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmak istemeyen Galatasaray'a Tottenham, '5 milyon Euro verin, alın' önerisini sundu.

Galatasaray'da Ndombele gelişmesi! İşte yeni bonservis bedeli

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan 15 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Tanguy Ndombele, performansıyla beklentilerin uzağında kaldı.

Haberin Devamı

Fransız orta saha oyuncusu, geldiğinden bu yana fazla kiloları ile dikkat çekerken, son zamanlarda ise yedek kulübesine hapsolmuş durumda.

GERİ DÖNÜYOR!

Bu nedenlerden dolayı oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanması beklenmeyen Galatasaray'a İngiliz ekibinden sürpriz bir teklif geldiği öğrenildi.

"5 MİLYON EURO VERİNİ ALIN"

Takvim'in haberine göre; Tottenham'ın Galatasaray yönetimine, "Ndombele'yi biz de kadroda düşünmüyoruz. 15 milyon Euro yerine 5 milyon Euro verin, bonservisini alın" teklifini sunduğu belirlendi.

Galatasarayda Ndombele gelişmesi İşte yeni bonservis bedeli

Teklife henüz yanıt vermeyen Galatasaray yönetiminin bu öneriye soğuk baktığı da gelen haberler arasında. Bu sezon 25 maçta 656 dakika şans bulan 27 yaşındaki oyuncu, 1 gol kaydetti. Ndombele'nin Tottenham ile olan kontratı ise 2025 yılında sona erecek.

YORUM YAZ