Galatasaray'da Muslera için acele yok
19 Kasım 2023, Pazar 06:59
Güncelleme Tarihi:
Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera'nın kontratıyla ilgili henüz somut bir adım atmazken Uruguaylı kaleci ile görüşme adına devre arasının beklendiği öğrenildi.

2011’den beri forma giydiği Galatasaray’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera’nın kontratıyla ilgili henüz somut bir adım atılmadı. 37 yaşındaki file bekçisiyle devre arasında bir görüşme yapılması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, sözleşme yenilemek için Nando’dan ciddi bir ücret indirimi talep edecek.
Haberin Devamı ›
Galatasaray’dan senelik 2.5 milyon Euro kazanan Muslera’ya maksimum 1.5 milyon Euro’luk bir sözleşme teklifi yapılması düşünülüyor. Tecrübeli eldivenin 2-3 yıllık yeni bir mukaveleye “Evet” demeye hazır olduğu da gelen haberler arasında.