MENÜ

Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Yeni sözleşme...

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray, kulüple özdeşleşen Fernando Muslera'ya 1 yıllık yeni kontrat teklif etti. Muslera'nın sezon sonunda sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi sona eriyordu. Uruguaylı kalecinin Galatasaray'a vereceği cevap merak konusu...

Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Yeni sözleşme...

2011 yılından bu yana Galatasaray'da başarıyla görev yapan Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı-Kırmızılılar, Uruguaylı eldivenin kontratını uzatmak için görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Muslera: "Sezon sonunda karar vereceğim"

Yönetimin, 37 yaşındaki Muslera'ya 1 yıllık yeni sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray'a hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren, fakat ülkesine dönme düşüncesi de olan deneyimli eldivenin yönetime, "Burası yuvam. Ancak; geleceğimle ilgili kararı sezon sonunda vermeyi düşünüyorum" şeklinde cevap verdiği belirlendi.

Okan Buruk, Muslera'yı bırakmak istemiyor

Ayrıca Okan Buruk'un da performansından memnun olduğu kaptanıyla yola devam etme yönünde bir görüş belirttiği gelen haberler arasında.

Fernando Muslera, Galatasaray'da tarihe geçti

Şu ana kadar 478 kez Sarı-Kırmızılı formayı giyen Fernando Muslera, kulübün unutulmaz isimleri arasında yer alıyor. 2 maçta daha oynaması halinde Muslera, 479 kez Galatasaray'da oynayan Sabri Sarıoğlu'nu geride bırakacak. Bu alanda Bülent Korkmaz, 588 karşılaşmayla zirvede bulunuyor.

Haberin Devamı

Taraftarlar da kalmasını istiyor

Galatasaray taraftarları, 2014'te 18 milyon Euro ile en yüksek değerine ulaşan ve şu anda 1.5 milyon Euro değer biçilen Muslera'nın takımda kalması yönünde paylaşımlar yapıyor.

Muslera'nın bu sezonki performansı

Kaptan Muslera, bu sezon toplamda 1950 dakika süre buldu. Uruguaylı file bekçisi yalnızca, sakatlanarak oyundan çıktığı Kasımpaşa mücadelesinde 60 dakika görev aldı.

Galatasarayda Muslera gelişmesi Yeni sözleşme...

YORUM YAZ