MENÜ

Galatasaray'da Morutan'ın yeni takımı belli oldu! Süper Lig ekibi resmen açıkladı

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken takıma son olarak Chelsea'nin yıldızı Hakim Ziyech katıldı. Sarı-Kırmızılı ekipte, gelenler kadar gidenler konusunda da çalışmalar yapılıyor ve bu kapsamda Morutan'ın da yeni takımı belli oldu. Süper Lig ekibi, Rumen futbolcunun transferini resmen açıkladı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da Morutan'ın yeni takımı belli oldu! Süper Lig ekibi resmen açıkladı

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken takıma son olarak Chelsea'nin yıldızı Hakim Ziyech katıldı. Sarı-Kırmızılı ekipte, gelenler kadar gidenler konusunda da çalışmalar yapılıyor ve bu kapsamda Morutan'ın da yeni takımı belli oldu. Süper Lig ekibi, Rumen futbolcunun transferini resmen açıkladı. İşte tüm detaylar...Bu transfer gelişmesinin yanı sıra Galatasaray'ın stoper operasyonu da haberimizde... 

Haberin Devamı

Galatasaray’da stoper arayışları hız kesmeden devam ediyor. Mevcut kadrosunda Abdülkerim, Nelsson, Kaan Ayhan ve Emin Bayram’la sezona başlayan Sarı Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi faktörüyle birlikte 3 kulvarda yapılacak mücadeleyi göz önünde bulundurarak, bu bölgeyi güçlendirmeye çalışıyor.

TAKIMA BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK

Geçtiğimiz günlerde transfer çalışmalarıyla ilgili önemli ipuçları veren Erden Timur, stopere bir takviye yapacaklarını ve bu oyuncunun takıma büyük fayda sağlayacağını dile getirmişti.

SANCHEZ İÇİN 6 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Bu sözlerin üzerinden çok geçmeden, Galatasaray’ın bir süredir Tottenham forması giyen Davinson Sanchez ile transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Kıran kırana pazarlık Sarı-Kırmızılılar, 27 yaşındaki Kolombiyalı stoper için 6 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda.

Haberin Devamı

Galatasarayda Morutanın yeni takımı belli oldu Süper Lig ekibi resmen açıkladı


Tottenham’ın 2017’de Ajax’a 42 milyon Euro ödeyerek aldığı Davinson Sanchez, Galatasaray'a çok yakın

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

İngiliz devinin ise kapıyı 14 milyon Euro’dan açtığı, ancak 1.5 aydır devam eden pazarlık süreciyle birlikte rakamın 10 milyon Euro seviyesine kadar indiği öğrenildi.

TEKLİF YÜKSELTİLEBİLİR

Galatasaray cephesi de ödeme takviminin uygun olması durumunda teklifi yükseltmeye sıcak bakıyor. Önümüzdeki günlerde Sanchez transferiyle ilgili daha somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Galatasarayda Morutanın yeni takımı belli oldu Süper Lig ekibi resmen açıkladı

Morutan adım adım Süper Lig ekibine

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig ekibi Ankaragücü, Galatasaray'ın oyuncusu Olimpiu Morutan'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Sarı-Kırmızılı ekip, Rumen oyuncunun daha fazla forma şansı bulması için bu transfer hamlesine izin verdi.

İşte Galatasaray'ın açıklaması:

Profesyonel futbolcumuz Olimpiu Vasile Moruţan’ın transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, şirketimize 3.000.000 euro tutarında transfer bedeli ile futbolcunun sonraki satışından elde edeceği gelirin %50'sini (3.000.000 eurodan az olmamak kaydıyla) ödeyecektir. MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 30 Haziran 2024 tarihine kadar ek 3.000.000 euro transfer bedeli ödemesi durumunda sonraki satışından elde ettiği transfer geliri karının %25'lik kısmını şirketimize ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği, kulübümüzün 3.000.000 euro transfer bedeli tutarı ile futbolcuyu şarta bağlı geri transfer etme hakkı bulunmaktadır.

Galatasarayda Morutanın yeni takımı belli oldu Süper Lig ekibi resmen açıkladı

YORUM YAZ