MENÜ

Galatasaray'da moraller tavan! 3 kulvarda da büyük oynuyor

Üst üste oynadığı zorlu 5 maçtan yalnızca Bayern Münih’e takılan Galatasaray, zorlu fikstürle şimdiye kadar harika mücadele etti. Bayern Münih maçı öncesinde Fenerbahçe’nin yaşadığı kayıp sonrasında Cimbom’un zirveye oturması, Sarı-Kırmızılı ekibin iştahını daha da kabarttı. 3 kulvarda da büyük oynayan Aslan'ın, son dönemdeki performansına dair detaylar haberimizde...

Galatasaray'da moraller tavan! 3 kulvarda da büyük oynuyor

Geçtiğimiz sezon Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a kendi sahasında 3-2 mağlup olmasının ardından ligde zirveye çıktı. Son beş maçında, sadece Almanya'nın dev ekibi Bayern Münih'e kaybeden Cimbom, ortaya koyduğu form grafiğiyle taraftarlarını mutlu ediyor. 3 kulvarda da harika bir performans ortaya koyan Galatasaray'a daha yakından bakalım...

Haberin Devamı

Icardi’den tam konsantrasyon!

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe’nin Trabzonspor’a mağlup olduğu maçtan sonra flaş bir paylaşımda bulundu. Bir grup Fenerbahçe taraftarının, Trabzonspor maçı öncesi formasını yaktığı görüntüyü paylaşan Mauro Icardi, çarpıcı bir not düştü. 31 yaşındaki süperstar, “Küçükken bana ‘ateşle oynarsan yanabilirsin’ diye öğrettiler” ifadelerini kullandı.

Galatasarayda moraller tavan 3 kulvarda da büyük oynuyor

Büyük alkış aldı!

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Aslan, büyük oynamaya devam ediyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde birbirinden dişli rakiplerin Cim Bom’un grubunda yer alması işlerini zorlaştıracağını düşünse de Okan Buruk’un öğrencileri, şimdiye kadar harika bir iş çıkardı. Özellikle son dönemde oynanan Manchester United, Antalyaspor, Beşiktaş, Bayern Münih, Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında sadece Münih’e boyun eğen, diğer karşılaşmaları kazanan Sarı-Kırmızılılar, bu süre içerisinde gösterdiği mücadele ile alkış aldı. 

Haberin Devamı

Galatasarayda moraller tavan 3 kulvarda da büyük oynuyor

Moraller tavan yaptı 

Üst üste yoğun tempoda oynanan mücadeleler sonrasında önceki gün Fenerbahçe, evinde Trabzonspor’a kaybetti. Hal böyle olunca Sarı-Kırmızılılar, ligin yeni lideri oldu. Böylesine yoğun bir fikstürden lider çıkan Aslan’da, Bayern Münih ile oynanacak mücadele öncesinde moraller üst seviyeye çıktı.

Galatasarayda moraller tavan 3 kulvarda da büyük oynuyor

YORUM YAZ