MENÜ

Galatasaray'da Molde maçı sonrası sıcak transfer gelişmesi! Thomas Partey...

Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ikinci maçında Molde'yi konuk edecek. İlk maçı 3-2 kazanan Sarı-Kırmızılı takım ikinci maçı da kazanarak gruplara kalmayı hedefliyor. Galatasaray'ın gruplara kalması halinde transferde sıcak gelişmeler yaşanacak. Sergio Ramos'u isteyen Galatasaray ayrıca önemli bir orta saha için de girişimlerini sürdürüyor.

Galatasaray'da Molde maçı sonrası sıcak transfer gelişmesi! Thomas Partey...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grupları için tek bir adımı kaldı. Play-Off ilk maçında Molde'yi deplasmanda Mauro Icardi'nin şov yaptığı maçta 3-2 deviren Cimbom, rövanşta sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Taraftarı önünde tur biletinden başka bir şey düşünmeyen Galatasaray, zafere ulaşması halinde minimum 30 milyon Euro'luk da gelirin sahibi olacak.

ÜLKE PUANI İÇİN KRİTİK MAÇ!

Okan Buruk, Molde maçı öncesinde, “Galatasaray’ın genlerinde Avrupa ve Şampiyonlar Ligi vardır. Hedefimiz gruplara girmek. Sadece Galatasaray için değil, Türk futbolu için de önemli” dedi. Sarı-Kırmızılılar, gruplara kalması halinde ülke puanına da dev bir katkı vermiş olacak. Cim Bom, adını Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yazdırırsa ülke puanına da bin bonus puan getirmiş olacak. Böylece Türkiye, ülke sıralamasında İskoçya’yı geçip, 9. sıraya yerleşecek.

BURUK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI!

"Hem maddi hem manevi getiriler var. Bu sene kolay başlamadı. Çok kısa bir tatil bir kere oyuncular için... 2-2.5 haftalık arayla sezona başladık. Galatasaray, bizle birlikte birçok rekora imza attı. Amacımız Şampiyonlar Ligi’ne girmek. Türk futbolu için Şampiyonlar Ligi çok önemli. Galatasaray’ın genlerinde Avrupa ve Şampiyonlar Ligi vardır. Düşüncemiz bu. Şampiyonlar Ligi listesi verilene kadar transferleri tamamlamak istiyoruz. Galatasaray’a katkı sağlayacak oyuncular istiyoruz."

Haberin Devamı

TRANSFERDE HAREKETLİLİK

Galatasaray Molde'yi geçer ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa tranferde de hareketli günler geçirecek. Sergio Ramos ve orta saha transferi konusunda daha sıcak gelişmeler yaşanacak.

NDOMBELE İDDİASI

Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen Tonguy Ndombele ile görüştüğü iddia edildi. L'Equipe'in haberine göre Sarı kırmızılılar Fransız pasaportlu oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Haberde Tottenham'ın Fransız orta saha oyuncusunu satmaya hazır olduğu ifade edilirken, iki taraf için de uygun şartların oluşması koşulunda transferin gerçekleşme ihtimali olduğu bilgisine yer verildi.

MOLDE MAÇI SONRASI RAMOS AÇIKLANABİLİR

Galatasaray'ın Molde'yi elemesi durumunda Sergio Ramos transferi resmiyet kazanabilir. Sarı-kırmızılıların dünyaca ünlü savunmacı ile prensip anlaşmasına vardığı ve Molde maçının sonucunu beklemeye geçtiği ifade edildi. Galatasaray'ın açıklayacağı ilk transferin Sergio Ramos olması bekleniyor. İspanyol basını da Galatasaray'ın Çarşamba günü Ramos'u resmen açıklayabileceğini iddia etti.

Haberin Devamı

GALATASARAY YILDIZ TRANSFERİNE DOYMUYOR

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray, yeni sezona da iddialı bir giriş yapmak için önemli isimleri transfer etti. Ziyech, Icardi, Kerem Demirbay, Tetê, Angelino ve Zaha gibi isimleri kadrosuna katan sarı kırmızılılar, starlarla dolu bir kadro kurdu.

PARTEY DE YENİ GELİŞME!

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray Arsenal forması giyen 30 yaşındaki orta saha Thomas Partey transferinde ısrarcı. Partey, Arsenal'de sağ bek oynamaktan rahatsız. Son Fulham maçının ikinci yarısında oyundan alındıktan sonra bu rahatsızlığını teknik direktör Arteta'ya iletti.

PARTEY GELMEK İSTİYOR

Oyuncu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Daha önce Galatasaray Gana'lı oyuncu için kiralık satınalma opsiyonlu kulübe teklif yapmış ancak kabul görmemişti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE TEKLİF YAPMIŞTI

6 numara bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe de Thomas Partey için Arsenal'le görüşmüştü ancak oyuncunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçmişlerdi. Thomas Partey Galatasaray Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa bu nedenle Galatasaray'ı tercih edecek.

Atletico Madrid alt yapısında futbola başlayan Thomas Partey 2020 yılında 50 milyon Euro karşılığında Arsenal'e transfer olmuştu. 2016 yılından bu yana Gana Milli Takım forması giyen Partey 45 maçta 13 gollük performans ortaya koydu.

MÜSLÜMAN OLMUŞTU

Arsenal'in 28 yaşındaki Gana'lı futbolcusu Thomas Partey müslüman oldu. Thomas Partey bir imamla çekilmiş fotoğraflını 2022 yılında sosyal medyadan paylaşmıştı.

Galatasarayda Molde maçı sonrası sıcak transfer gelişmesi Thomas Partey...

YORUM YAZ