MENÜ

Galatasaray'da milli ara transferi!

Uluslar Kupası nedeniyle lige verilen arada, Galatasaray en büyük müjdeyi sakatlardan bekliyor. Fernando’nun Konya maçına, Nagatomo’nun Beşiktaş derbisine yetişmesi için seferberlik ilan edildi. Bir pozitif gelişme de Emre Akbaba’da yaşanıyor...

Galatasaray'da milli ara transferi!

Milli ara Aslan’a ilaç gibi gelecek... Bir süredir yaşanan ciddi sakatlıklar, Fenerbahçe derbisi sonrası verilen cezalar ve formsuzluk nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Sarı-Kırmızılılar, eksik oyunculardan gelen müjdeli haberleri bekliyor. İlk olarak Fernando’nun, milli ara sonrası oynanacak Konyaspor maçına yetişme ihtimali belirdi.

Haberin Devamı

Galatasarayda milli ara transferi

Teknik direktör Fatih Terim, Brezilyalı futbolcuyu bir an önce sahada görmek istiyor. Sambacı için kulüp doktorları tam anlamıyla seferberlik ilan etmiş durumda.

Fatih hoca onu çok istiyor

Schalke maçında göğsüne gelen top sonrası akciğer sönmesi hastalığı yaşayan Nagatomo da, dönüşü beklenen ikinci futbolcu. Japon sol bek için verilen süre kısaldı; hedef Beşiktaş derbisi. Konya maçından sonra Moskova’ya gidecek olan Sarı-Kırmızılılar, dönüşte Beşiktaş ile Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacak. Terim, Nagatomo’nun bu karşılaşmaya yetişmesine büyük önem veriyor.

Galatasarayda milli ara transferi

İlk yarıyı kapatmıştı, ama...

Üçüncü gelişme ise Emre Akbaba cephesinde yaşanıyor. Yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından ilk yarıyı kapattığı açıklanan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun ayağındaki alçının çıkarıldığı öğrenildi. Sağlık ekibi, Emre için özel bir rehabilitasyon programı hazırlıyor. Hedef, Emre’nin dönüşünü erkene çekmek ve cezalar nedeniyle oluşan kadro eksikliğini bir şekilde tamamlayabilmek.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ