MENÜ

Galatasaray'da Mertens'ten Okan Buruk'a nazire! Taraftarı mest eden gol...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Zalgiris Vilnius'u Rams Park’ta ağırladı. Okan Buruk'un ekibi mutlak galibiyet hedeflerken Zaniolo, Zaha ve Torreira listede yoktu. Galatasaraylı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta Nelsson'a da özel bir çağrıda bulunuldu ve geçtiğimiz sezonki şampiyonluğun önemli aktörlerinden olan oyuncu tribüne çağırılarak sevgi gösterilerinde bulunuldu. Kerem Demirbay, eşiyle birlikte tribündeki yerini alırken taraftarların yoğun ilgisine cevap verdi. Mertens, attığı müthiş golle Okan Buruk'a nazire yapmayı ihmal etmedi. Okan Buruk, hocalık yıllarında Liverpool ağlarına neredeyse aynı golü yolladı. İşte maça dair tüm detaylar...

Galatasaray'da Mertens'ten Okan Buruk'a nazire! Taraftarı mest eden gol...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda 2-2'nin rövanşında Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya geldi. Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanmasının ardından Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi, Günay Güvenç ve Kerem Demirbay'a Sarı Kırmızılı formayı giydirerek oldukça iddialı bir kadro kuran Cimbom, herhangi bir sürprize izin vermeden yoluna devam etmek istiyordu. Galatasaray, rakibini elemesi durumunda 3. turda Olimpija Ljubljana ile eşleşecek. 

Haberin Devamı

Avrupa kupalarında 304. maç

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 303 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda Sarı-Kırmızılılar, 106 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 403 kez havalandırırken, kalesinde ise 450 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk da sarı-kırmızılıların başında Avrupa kupalarında ikinci sınavına çıktı.

Galatasarayda Mertensten Okan Buruka nazire Taraftarı mest eden gol...

Bakambu kadroda 

Sarı-Kırmızılı ekibin yeni transferlerinden olan Bakambu ilk 11'de bulunmazken kadrodaki yerini aldı. Bakambu, maçın ilerleyen dakikalarında Galatasaray formasını ilk kez giydi.

Torreira sakat, Icardi ile Zaha listede yok

Galatasaray'da Lucas Torreira sakatlığından dolayı kadroda yoktu. Mauro Icardi ile Wilfried Zaha da UEFA'ya verilen listede olmadığı için görev almadı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mertensten Okan Buruka nazire Taraftarı mest eden gol...

Taraftarlar Nelsson'u çağırdı

Yeni sezon için adı transfer spekülasyonlarına karışan Nelsson'u, Galatasaraylı taraftarlar bağrına bastı ve Danimarkalı stoperi tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundular. Sarı-Kırmızılı ekibin taraftarları maça dair çok iyi bir ortam oluştururken oyuncularının performansını yükseltmek için artı bir motivasyon verdi.

Galatasarayda Mertensten Okan Buruka nazire Taraftarı mest eden gol...

Kerem Demirbay tribündeki yerini aldı

Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay, tribündeki yerini alarak takımına destek verdi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Galatasaraylı taraftarlardan yoğun bir ilgi görürken bazı taraftarlar fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. 

Galatasarayda Mertensten Okan Buruka nazire Taraftarı mest eden gol...

Galatasaray hızlı başladı

Maça son derece hızlı başlayan Sarı-Kırmızılı ekip, sağlı sollu ataklarla Zalgiris kalesine tehlike yarattı. Galatasaray, taraftarının büyük desteğini arkasına alarak henüz ilk dakikalardan Zalgiris'i bunaltıyor. Barış Alper, Mertens ve Kerem'le etkili ataklar yapan Galatasaray, mücadelenin ilk 15 dakikasında golü bulamasa da rakip kalede tehlike yaratmaya başladı.

Mertens'ten müthiş gol

Dakikalar 31'i gösterdiğinde Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı sahneye çıktı. Kullanılan korner sonrasında ceza sahası yayında topa gelişine harika vuran Mertens, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi ve maçın kilidini açarak mücadeleye damgasını vurdu. 

Haberin Devamı

Galatasarayda Mertensten Okan Buruka nazire Taraftarı mest eden gol...

YORUM YAZ