MENÜ

Galatasaray'da Mauro Icardi'ye büyük ilgi! Baş döndürücü teklifler...

Son olarak Hatayspor'a karşı attığı kritik golle takımına galibiyeti getiren ve gol krallığındaki iddiasını da sürdüren Mauro Icardi, transferin de gözdesi haline gelmiş durumda. Arjantinli yıldıza Avrupa'dan baş döndürücü teklifler geldiği belirtiliyor.

Galatasaray'da Mauro Icardi'ye büyük ilgi! Baş döndürücü teklifler...

Galatasaray'ın Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u ağırladığı mücadelede attığı golle takımına galibiyeti getiren Mauro Icardi'ye Avrupa kulüplerinden yoğun ilgi var.

Haberin Devamı

FORMUNU YENİDEN YÜKSELTTİ

Sezona yaptığı müthiş başlangıç sonrası yaşadığı sakatlık sorununun da etkisiyle bir süre düşüş yaşayan Mauro Icardi, son haftalarda attığı gollerle yine Galatasaray'ı taşıyan isim olmayı başardı. Sarı-Kırmızılılar'ın Çaykur Rizespor galibiyetinde 1 gol, 1 asist ile oynayan Mauro Icardi, Kasımpaşa karşısında da alınan kritik galibiyette 2 golle büyük rol oynamıştı. Icardi, Hatayspor'u da boş geçmeyerek son 3 maçta 4. kez ağları havalandırdı.

Galatasarayda Mauro Icardiye büyük ilgi Baş döndürücü teklifler...

5 GOL DAHA ATARSA...

Galatasaray formasıyla 47. golünü Hatayspor ağlarına gönderen Mauro Icardi, 5 gol daha atması halinde Sarı-Kırmızılı kulüp tarihinin en golcü 3. yabancısı olan Gomis’i geride bırakacak. Listenin başında 72 gollü Hagi ile 61 gollü Baros yer alıyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardiye büyük ilgi Baş döndürücü teklifler...

BAŞ DÖNDÜRÜCÜ TEKLİFLER!

Mauro Icardi... Son haftalarda formunu yeniden yakalayan ve şampiyonluk yarışında Aslan’ın en önemli kozu olduğunu Hatayspor karşısında da ispatlayan Arjantinli yıldıza menajerlerden büyük ilgi var. Icardi’ye özellikle İtalya’dan baş döndürücü öneriler geldiği ifade ediliyor.

GALATASARAY'DA ZANIOLO KARARI!

KULAĞI SEZON SONUNA KADAR KAPALI

Gelen teklifler karşısında Mauro Icardi'nin ise şimdilik hiçbir seçeneği değerlendirmeye almadığı ve bu konuda sezon sonunu işaret ettiği belirtildi. Tüm motivasyonunu şampiyonluk ve gol krallığı üzerine kuran dünyaca ünlü yıldızın “Galatasaray’da mutluyum ve şu an başka bir şey düşünmek istemiyorum” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Süper Lig'de gol krallık yarışı kıran kırana geçiyor!
YORUM YAZ