MENÜ

Galatasaray'da Mauro Icardi'den Fenerbahçe'ye gol sevinçli cevap!

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Hatayspor'u Mauro Icardi'nin attığı golle 1-0 mağlup etti. Arjantinli golcü, maçın ardından ezeli rakibi Fenerbahçe'nin açıklamalarına yönelik gol sevinçli cevap verdi.

Sarı-Kırmızılı ekibin Arjantinli golcüsü, Hatayspor'u 1-0 mağlup ettikleri mücadelenin tek golüne imzasını attı. Maçın ardından konuşan Icardi, gol sevincinin Fenerbahçe'nin açıklamalarına yönelik bir cevap niteliği taşıdığını ima etti.

Haberin Devamı

Icardi formunu sürdürdü!

Karşılaşmanın 12. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Dries Mertens'in ortasına yükselen Mauro Icardi, yaptığı kafa vuruşuyla Galatasaray'ı Hatayspor karşısında öne geçirmeyi başardı. Arjantinli yıldız, son haftalardaki form yükselişini, Hatayspor karşısında bulduğu golle de sürdürdü. Aslan, mücadeleyi Icardi'nin attığı golle 1-0 kazandı.

Galatasarayda Mauro Icardiden Fenerbahçeye gol sevinçli cevap

Galatasaray'da Icardi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Önemli bir galibiyet. Çok iyi oynamadık ama rakipten iyiydik. Her maç zor olacak. Gol ve galibiyet için mutluyum. Seriye devam etmeliyiz. Biz maç maç gidiyoruz. Maç önünde kulüp ve başkanımız hakkında bazı yorumlar yapılmış... Onları duyduk. Biz dürüst bir takımız. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bize saldırı olduğu zaman cevap vermeliyiz diye düşünüyorum. İyi uyuyacağız diye düşünüyorum."

YORUM YAZ