MENÜ

Galatasaray'da Mauro Icardi'den 'Fener ağlama' tezahüratı!

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, şampiyonluk töreninde Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Tecrübeli santrfor, 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı.

Galatasaray'da Mauro Icardi'den 'Fener ağlama' tezahüratı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, kupasına kavuştu. Sarı-kırmızılıların kupa töreninde Mauro Icardi tezahüratıyla gündem oldu. Arjantinli futbolcu ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye yönelik 'Fener ağlama' tezahüratında bulundu.

Haberin Devamı

Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray’ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray’ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını dile getirdiler. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu, Dikran Gülmezgil ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur taraftarları selamladı.

32 YIL SONRA BİR İLK YAŞADI!

MAURO ICARDİ’DEN ‘AŞKIN OLAYIM’ PERFORMANSI

Şampiyonluk kutlamasında sarı-kırmızlı futbolcular, sahneye seçtikleri şarkılarla çıktı. Mauro Icardi, kendisiyle özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısı ile sahneye çıkarken, kendisine Simge Sağın eşlik etti. Icardi ve Simge şarkıyı birlikte söylerken, statta yer alan sarı-kırmızılı taraftarlar da eşlik etti.

Haberin Devamı

Gomis de ‘O Sen Olsan Bari’ şarkısı ile sahneye çıkarken, yanında şarkıyı seslendiren Aleyna Tilki yer aldı.

Emre Taşdemir ile Abdulkerim Bardakçı ise trafik kazasında vefat eden Ahmet Çalık’ın fotoğrafının olduğu forma ile kutlamalarda yer aldı.

Bu arada eşi doğum yapan Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö de kutlamalarda yer alamadı.

Galatasarayda Mauro Icardiden Fener ağlama tezahüratı

ICARDI'DEN 'FENER AĞLAMA' TEZAHÜRATI

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi kutlamalar sırasında ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Tecrübeli futbolcu kupayı kaldırdıktan sonra 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı. Tribünler bu tezahürata eşlik etti.

YORUM YAZ