MENÜ

Galatasaray'da Mauro İcardi yine kayıplarda! Son haftalarda...

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü 1-0'lık skorla mağlup etti. Son haftaları boş geçen Mauro Icardi, bu maçı da boş geçti ve performans düşüklüğü dikkat çekti.

Galatasaray'da Mauro İcardi yine kayıplarda! Son haftalarda...

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü 1-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından ortaya çıkan bir istatistik ise Sarı Kırmızılı ekibi endişeye sevk etti. Bu sezon Avrupa’da ve ligde çıktığı 25 maçta 17 gol, 8 asistlik muazzam bir skor katkısı gösteren Mauro İcardi, son haftalarda ise düşüşte.

Haberin Devamı

Kadroda büyük değişim

Galatasaray, sezonun belki de en kritik maçlarından birini Danimarka’da kaybederken, Kopenhag mağlubiyetinin ardından teknik direktör Okan Buruk neşteri vurdu. O maça göre dün ilk 11’de tam 6 değişiklik vardı. Kaleci Muslera sarı kart cezası, Sanchez ise sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu. 1 maç daha oynaması halinde satın alma opsiyonu devreye girecek olan Angelino 21 kişilik kadroda yer almazken, Zaha, Tete ve Kaan Ayhan mücadeleye kulübede başladı. Okan Buruk, kalede Günay’ı, sol bekte Barış Alper’i, sağ stoperde ise Nelsson’u oynattı. Torreira’nın partneri olarak Kerem Demirbay 11’e girerken, kesik yiyen Zaha ile Tete’nin yerine Ziyech ile Mertens forma giydi.

Galatasarayda Mauro İcardi yine kayıplarda Son haftalarda...

Torreira’yı zor tuttular

Galatasaray’ın orta sahadaki dinamosu Lucas Torreira, ikinci yarıda bir pozisyonda çok sinirlendi. Karagümrük ceza sahasında yerde kalan Uruguaylı futbolcu, sonrasında hakeme şiddetli şekilde itiraz edince sarı kart gördü. İtirazlarını devam ettiren Torreira’yı, takım arkadaşları zor sakinleştirdi. Özellikle Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe derbisini hatırlatarak Torreira’yı durdurmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Dries Mertens de etkisiz kaldı

Adana Demir maçının ardından Karagümrük karşılaşmasına da ilk 11’de başlayan Mertens, beklenen futbolu ortaya koyamadı. 10 numara bölgesinde takımı yönlendiremeyen, hücumda çok etkisiz kalan Belçikalı yıldız, 61. dakikada kenara alındı. Moralsiz bir şekilde kulübeye gelen 36 yaşındaki Mertens’in yerine Bakambu oyuna girdi. Fenerbahçe derbisinde pazar günü Mertens’in ilk 11’de olması hayli zor gözüküyor.

Icardi yine kayıplarda

Özellikle iğne tedavisiyle maçlara çıktığı süreçte fiziksel olarak kötü gözüken Arjantinli yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki son 3 maçta gol atamazken, ligde ise son 3 maçta sadece 1 kez ağları havalandırdı, o da penaltıdan geldi. Arjantinli süper starın, üst üste oynanacak iki Fenerbahçe derbisinde sergileyeceği performans ise oldukça kritik olacak.

Galatasarayda Mauro İcardi yine kayıplarda Son haftalarda...

Galatasarayda Mauro İcardi yine kayıplarda Son haftalarda...

 

YORUM YAZ