MENÜ

Galatasaray'da Mauro Icardi sürprizi! Ankaragücü maçında...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile oynanacak rövanş maçı öncesinde MKE Ankaragücü karşılaşmasında rotasyona gidecek. Buruk, Mauro Icardi ile ilgili kararını da verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Mauro Icardi sürprizi! Ankaragücü maçında...

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0 geriden gelip 3-1 kazanmasının ardından maç eksiğiyle liderliği kaybeden Galatasaray, koltuğu yeniden geri almak istiyor. Sarı-kırmızılı takım bu yüzden tüm odağını bu akşam oynanacak MKE Ankaragücü karşılaşmasına çevirmiş durumda. Aslan, başkentte kazanıp Sparta Prag rövanşı öncesi liderliğini devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardi sürprizi Ankaragücü maçında...

ROTASYON KARARI

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, perşembe akşamı Sparta Prag ile deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanş maçını düşünerek bu akşam Ankaragücü deplasmanında rotasyona gidecek. Zorlu maç trafiğinde elindeki kadroyu en verimli biçimde kullanmaya çalışan Okan Buruk hem yorgunluğu hem de hafta içinde yapılacak mücadeleyi hesaba katarak kadroda değişikliklere imza atacak.

TALEPLER ARASINDA CİDDİ FARK VAR

 ICARDI KULÜBEYE

Genç teknik adamın hafta arası Sparta Prag’a karşı sahaya sürdüğü 11’den en az 3-4 farklı isimle Ankaragücü’ne karşı maça başlayacağı ifade edildi. Mauro Icardi’nin yerine yeni transfer Carlos Vinicius’u 11’de oynatmayı planlayan Okan Buruk böylece Arjantinli futbolcuyu dinlendirecek ve olası bir sakatlıktan da koruyacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardi sürprizi Ankaragücü maçında...

DERRICK KÖHN İLK KEZ 

Galatasaray'ın teknik patronu Okan Buruk, yeni transfer Derrick Köhn’e de ilk kez şans verecek. Hannover 96'dan transfer edilen Alman sol bek, Ankaragücü maçıyla beraber sarı-kırmızılı formayla siftah yapacak. Dries Mertens’in yerine ise orta sahada büyük olasılıkla Berkan Kutlu yer alacak.

YORUM YAZ