MENÜ

Galatasaray'da Mauro Icardi gerçeği! Rizespor maçı öncesi korkutan durum

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Mauro Icardi, kamp kadrosunda yerini aldı. Sarı - kırmızılılarda sürpriz bir gerçek ortaya çıktı! İşte detaylar...

Galatasaray'da Mauro Icardi gerçeği! Rizespor maçı öncesi korkutan durum

Galatasaray'ın geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız Mauro Icardi, gösterdiği performans ve attığı gollerle şampiyonlukta önemli bir rol oynarken taraftarların da sevgilisi olmuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi, sezon başında yıldız oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Paris Saint-Germain ile masaya oturarak oyuncunun bonservisini almıştı.

GOLLERE DEVAM EDİYOR

Bu sezon Galatasaray formasıyla ligde dokuz maça çıkan Mauro Icardi, 10 kez gol sevinci yaşarken bir kez de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde dört maçta 3 gol ve bir asist, grup aşamasında ise üç maçta iki kez gol atmayı başardı.

Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 16 maça çıkıtı. 15 gol ve iki asistlik performans sergiledi.

Galatasarayda Mauro Icardi gerçeği Rizespor maçı öncesi korkutan durum

GOLLERİN YÜZDE 58,82'İ ICARDI'DEN

Galatasaray, Süper Lig'de geride kalan dokuz maçta 18 kez gol sevinci yaşadı. Bu gollerin 17'si sarı - kırmızılı oyunculardan gelirken birini rakip takım oyuncusu ters bir vuruşla kendi kalesine attı.

Haberin Devamı

Galatasaraylı oyuncuların rakip kaleye attığı 17 golün 10'u Icardi'den gelirken sarı - kırmızılıların Süper Lig'deki gollerinin yüzde 58,82'sinde Icardi imzası vardı.

Asist yaptığı gol de eklendiği zaman, Arjantinli yıldızın doğrudan etki ettiği gollerin yüzde 64.70'i Icardi'den gelmiş oldu.

ICARDI DIŞINDA GOL YOLLARI SIKINTILI

Galatasaray sezon başında hücum bölgesine beş oyuncu transfer etti. Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech gibi üst düzey isimler alınmasına rağmen beklenen skor katkısı alınamadı.

Icardi'nin yedeği olarak transfer edilen Bakambu ve Halil Dervişoğlu henüz ligde gol sevinci yaşayamadı. Tete de ligde gol atamazken bir asist, Ziyech bir gol, bir asist ve Zaha da bir golle oynadı.

Icardi'den sonra takımın en golcü ismi konumunda ise Kerem Aktürkoğlu bulunuyor. Zaha'nın ilk 11'e girmesiyle sol kanattan forvet arkasına çekilen yıldız oyuncunun bu mevkide oynadığı zaman performansındaki düşüş de dikkatlerden kaçmadı.

Galatasarayda Mauro Icardi gerçeği Rizespor maçı öncesi korkutan durum

RİZESPOR'A KARŞI KİM OYNAYACAK?

Galatasaray, Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Rizespor'a konuk olacak. Sarı - kırmızılılarda Bayern Münih maçına iğneyle çıkan Mauro Icardi, bu maçın da karosunda yer aldı.

Icardi'nin yedek başlaması durumunda Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Cedric Bakambu isimleri ortaya çıkıyor. Halil ve Bakambu'nun formsuz olması Barış Alper Yılmaz ismini öne çıkarıyor.

Haberin Devamı

LUKAKU'NUN HİÇ HOŞUNA GİTMEYECEK

A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya maçlarında forvette görev yapan genç oyuncu gösterdiği performansla beğeni toplamıştı. Teknik Direktör Okan Buruk'un Icardi'nin oynamaması halinde Barış Alper Yılmaz'a şans vermesi bekleniyor.

Galatasarayda Mauro Icardi gerçeği Rizespor maçı öncesi korkutan durum

YORUM YAZ