MENÜ

Galatasaray'da Marcao'dan Barcelona maçı öncesi taraftarlara çağrı

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Marcao, taraftarlarının Barcelona maçının önemine vurgu yaptı, ''Barcelona’yı elememiz için taraftarımıza ihtiyacımız var. Onlar bizim itici gücümüz. Perşembe günü bekliyoruz onları.'' dedi.

Galatasaray'da Marcao'dan Barcelona maçı öncesi taraftarlara çağrı

Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Marcao, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Brezilyalı stoper, artık Barcelona maçına odaklandıklarını dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Onlar bizim itici gücümüz'

''Bütün takım için önemli bir galibiyet. Herkesin elini koyup beraber bir şeyler yapmamız için önemli bir mücadele var önümüzde. Şimdi dinlenmemiz lazım. Çok önemli bir maçımız var Barcelona’ya karşı. İyi dinlenmemiz lazım. Barcelona’yı elememiz için taraftarımıza ihtiyacımız var. Destekleri için teşekkür ediyoruz. Onlar bizim itici gücümüz. Perşembe günü bekliyoruz onları.''

YORUM YAZ