MENÜ

Galatasaray'da Marcao Barcelona maçında aslanlar gibi oynadı

Brezilyalı savunmacı, bu sezonki en iyi performansını Barcelona karşısında sergiledi. Marcao, defansta kusursuza yakın oynadı, yetmedi çok güzel bir de gol attı. Ancak yıldız futbolcunun çabaları, Aslan'ın turu geçmesi için yeterli olmadı.

Galatasaray'da Marcao Barcelona maçında aslanlar gibi oynadı

Marcao, Barcelona'ya karşı ilk maçta Nelsson'la birlikte hatasız oynamış ve Nou Camp'tan Cim Bom'un golsüz beraberlikle çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu. Dünkü mücadelede gözler başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere, Aslan'ın hücumcularının üzerindeydi. Ancak Sarı-Kırmızılılar'da karşılaşmaya damga vuran isim Marcao oldu. Sambacı, bu sezonki en iyi performansını Barcalona'ya karşı sergiledi. İspanyol devinin baskı kurduğu dakikalarda hatasız oynayan yıldız stoper, çok kritik müdahaleler yaptı. Marcao, savunmaki kusursuza yakın performansıyla yetinmedi. 28. dakikada kafayla harika bir gol atıp Galatasaray'ı öne geçirerek hepimizi umutlandırdı.

Haberin Devamı

Büyük üzüntü yaşadı

Brezilyalı yıldız, 90 dakika görev yaptığı mücadelede 11 ikili mücadelenin 7'sini kazandı, 5 atak uzaklaştırıp, 2 top kaptı. Ancak Marcao'nun bu harika performansı, tur için yeterli olmadı. Barcelona 2-1 kazanıp adını çeyrek finale yazdırırken, aslanlar gibi savaşan 25 yaşındaki savunmacı büyük bir üzüntü yaşadı.

"Konsantre olamadık"

Marco maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Konsantrasyonumuzu maç boyunca gösteremedik. Takım olarak çalışmaya devam edeceğiz. Barcelona'ya gol attığım için çok mutluyum. Keşke tur için yeterli olsaydı" dedi.

YORUM YAZ