MENÜ

Galatasaray'da Manchester United maçı öncesi savunma alarmı!

Şampiyonlar Ligi'nde evinde Manchester United'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da gözler savunmaya çevrilmiş durumda.

Galatasaray'da Manchester United maçı öncesi savunma alarmı!

Galatasaray’da kritik Manchester United sınavı öncesi savunma alarmı... Alanyaspor ile ligde oynanan son maçta sakatlanan Davinson Sanchez’in MR’ı çekildi. Kulüpten yapılan açıklamada, tecrübeli stoperin sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edildiği ve tedavisine başlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

İlk bulguların ışığında, Kolombiyalı savunmacının Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United ve Süper Lig’deki Pendikspor maçlarını kaçırma ihtimali yüksek görünüyor. Ancak daha önce Icardi ve Muslera üzerinde yapılan tedavi uygulamalarının Sanchez üzerinde de denenebileceği öğrenildi.

Galatasarayda Manchester United maçı öncesi savunma alarmı

AĞRILARI DEVAM EDİYOR

Sanchez bugünkü idmanda tekrar kendisini deneyecek. Güney Amerikalı savunmacıyı United maçında sahaya sürmek için her formül devreye sokulacak. Davinson Sanchez’in tandemdeki partneri Abdülkerim Bardakcı da dünkü idmana katılmadı.

Alanyaspor maçı öncesi yapılan son idmanda sakatlanan Milli futbolcunun ağrılarının devam ettiği bildirildi. Abdülkerim için de bugün şartlar zorlanacak. Her iki oyuncunun da iğneyle sahaya çıkma ihtimali var. Okan Buruk’un bugünkü basın toplantısında Abdülkerim ve Sanchez’le ilgili son bilgileri aktarması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Manchester United maçı öncesi savunma alarmı

YORUM YAZ