MENÜ

Galatasaray'da Lucas Torreira seferberliği

Galatasaray'da Hull City ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve 3 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklanan Lucas Torreira’nın, temmuz sonundaki Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’na yetiştirilmesi için sağlık ekibi seferberlik ilan etti.

Galatasaray'da Lucas Torreira seferberliği

Galatasaray’da Lucas Torreira için seferberlik ilan edildi. Hull City ile Kocaeli Stadı’nda oynanan ve 4-3 kaybedilen hazırlık maçında sakatlanan 27 yaşındaki futbolcunun sağlık durumu hakkında bir açıklama yapan Sarı-Kırmızılı kulüp, “Galatasaray Futbol A takımımızın Hull City ile oynadığı hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sol dizinde esneme olan oyuncumuz Lucas Torreira’nın sponsor hastanemizde çekilen MR’ında iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır” denildi. Uruguaylı ön liberonun tetkikleri sonucunda 3 hafta takımdan ayrı kalacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda Lucas Torreira seferberliği

ÖZEL PROGRAM HAZIRLANDI

Torreira’dan gelen kötü haber, teknik heyette de endişe yaratmış durumda. Tam da Avusturya kampı öncesinde sakatlanan Torreira’nın 3 hafta sakat kalması, Temmuz ayı sonundaki Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’na da yetişemeyeceği anlamına geliyor. Kulüp doktorları işte bu endişe nedeniyle özel bir tedavi programı hazırladı.

Torreira’nın da bir an önce sahalara dönmek için programa harfiyen uyduğu ifade ediliyor. Teknik patron Okan Buruk ise şimdiden Lucas Torreira’nın yokluğuna bir alternatif bulmaya çalışıyor. 

 

Galatasarayda Lucas Torreira seferberliği

YORUM YAZ