MENÜ

Galatasaray'da Köhn süper başladı! Kusursuza yakın...

Cim Bom’un yeni sol beki Köhn, siftahı Başkent’te yaptı. 25 yaşındaki Alman savunmacı, ilk maçı olmasına rağmen gelecek adına çok iyi sinyaller verdi.

Galatasaray'da Köhn süper başladı! Kusursuza yakın...

Galatasaray’ın bu sezon kanayan yarası, sol bek olmuştu. Sezon başında transfer edilen ve devre arasında gönderilen Roma, inişli-çıkışlı performansı ile bir türlü bekleneni veremedi. Kazımcan Karataş ise yetersiz performansı sonrasında Ankaragücü’ne gönderildi. Bu süre içerisinde Barış Alper, Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu gibi birçok isim bu bölgede kendi mevkisi olmamasına rağmen mecburi olarak forma giydi. Ara transferde takıma katılan ve Hannover’den transfer edilen Derrick Köhn’ün de bu bölgede nasıl bir futbol ortaya koyacağı merak konusuydu. Hocası Okan Buruk, Alman savunmacıyı Ankaragücü karşısında ilk 11’de sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Kusursuza yakın...

25 yaşındaki oyuncu, forma bulduğu süre içerisinde hiç sırıtmadı. Savunmada hatasıza yakın oynayan Köhn, hücumda da önemli bindirmeler yaparak, takım arkadaşlarını beslemeye çalıştı. Yıldız oyuncu, bu performansını sürdürmesi halinde sol bekin vazgeçilmezi olacağını gözler önüne serdi.

Galatasarayda Köhn süper başladı Kusursuza yakın...

Davinson Sanchez fark yarattı

Aslan’ın savunmadaki sigortası Davinson Sanchez, Ankaragücü deplasmanında ortaya koyduğu futbolla takımı adına en iyilerden biri oldu. Savunmada yaptığı müdahaleler ile SarıLacivertli futbolculara göz açtırmayan Kolombiyalı stoper, hücumda da bir hayli etkiliydi. İkinci gol öncesinde yaptığı baskı ile topu kazanan 27 yaşındaki oyuncu, pozisyonu bitiren ve fileleri havalandıran isim olmayı da başardı. Sanchez, sahada kaldığı süre içerisinde kusursuza yakın bir performans ile oynarken, galibiyetin mimarlarından biri oldu.

YORUM YAZ