MENÜ

Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın forma numarası belli oldu

Transferde adeta gövde gösterisi yapan Galatasaray'dan taraftarına bir müjde daha geldi. Kerem Demirbay için uzun süredir Bayer Leverkusen ile pazarlık halinde olan Sarı Kırmızılılar, transferde mutlu sona ulaştı, 30 yaşındaki orta saha ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan KAP açıklaması sonrası ödenecek bonservis ve maaşı duyurulurken yıldız ismin Cimbom'da giyeceği forma numarası da belli oldu.

Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın forma numarası belli oldu

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonunu kullanmasının ardından imzaları art arda attırmaya devam ediyor. Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi ve Günay Güvenç'e Sarı Kırmızılı formayı giydiren Cimbom, bir bomba takviye daha yaptı.

Haberin Devamı

KEREM DEMİRBAY RESMEN GALATASARAY'DA!

Sarı Kırmızılı ekip, pazar günü Rams Park’ta yaptığı imza şovdan 48 saat sonra taraftarına bir müjde daha verdi, Bundesliga kariyeri boyunca çıktığı toplam 184 maçta, 22 gol, 40 asist üreten Bayer Leverkusen’in orta sahadaki Türk asıllı yıldızı Kerem Demirbay'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

BONSERVİSİ VE MAAŞI AÇIKLANDI

2019’da Leverkusen’in bonservisi için Hoffenheim’a 32 milyon Euro ödediği 30 yaşındaki orta saha, artık Galatasaray'ın başarısı için ter dökecek. Alman ekibine 3.7 milyon Euro bonservis ödeneceğini duyuran Cimbom, 3 yıllık sözleşme imzaladığı solak yıldıza her sezon için 1 milyon Euro maaş ödemesi yapacak.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

GALATASARAY'DAN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

Haberin Devamı

Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay ve kulübü Bayer 04 Leverkusen Fussball GmbH ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 3.700.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 1.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

8 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme imzaladığı Kerem Demirbay, Sarı Kırmızılı ekipte 8 numaralı formayı giyecek. İlk olarak FANATİK'ten Yakup Çınar'ın duyurduğu, sonrasında Cimbom'un sosyal medya hesaplarından yaptığı 8 numara paylaşımında, "Parçalı sana çok yakışacak! Türkiye’nin en büyüğüne hoş geldin Kerem Demirbay!" ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ