MENÜ

Galatasaray'da Kerem Demirbay'dan bir ilk! 2022'den sonra...

Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Galatasaray, Sivasspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli futbolcusu Kerem Demirbay, bu sezon bir ilki yaşadı.

Galatasaray'da Kerem Demirbay'dan bir ilk! 2022'den sonra...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli futbolcusu Kerem Demirbay, bu sezon bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kerem Demirbay'ı bu maçta ilk 11'de başlattı.

Sarı-kırmızılılar karşılaşmaya; Fernando Muslera, Ali Turap Bülbül, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu 11'i ile başladı.

Yedeklerde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Tete, Gökdeniz Gürpüz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Hamza Akman, Efe Akman ve Tanguy Ndombele bekledi.

Sivasspor - Galatasaray maçı (VİDEO)

GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 45+1. dakikasında Galatasaray'ın soldan geliştirdiği atakta Zaha, sol iç kulvara doğru yerden çevirdi. Mertens'in üzerinden atladığı topu kontrol eden Kerem Demirbay, çaprazdan sol ayağının üstüyle uzak köşeye sert vurdu. Meşin yuvarlak direk dibinden filelere gitti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Demirbaydan bir ilk 2022den sonra...

BU SEZON BİR İLK

Kerem Demirbay, bu sezon Galatasaray forması ile ilk golünü Sivasspor'a karşı kaydetti. 

Öte yandan Opta'nın verilerine göre Eylül 2022'den bu yana ilk kez üst üste iki lig karşılaşmasında gol katkısında bulunan Kerem Demirbay (1 gol & 1 asist), Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de ilk yarılardaki en geç golünü Sivasspor ağlarına gönderdi 

Galatasarayda Kerem Demirbaydan bir ilk 2022den sonra...

YORUM YAZ