MENÜ

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe yorumu!

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenen Galatasaray'da, mücadelenin tek golünü atan Kerem Aktürkoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu'nden hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili de yorum geldi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe yorumu!

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendiği mücadelede galibiyeti getiren golü atan Kerem Aktürkoğlu, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Sadece futbolun konuşulduğu bir derbi olmasını dileyen Aktürkoğlu, galibiyet serisini sürdürmek istediklerinin altını çizdi.

Haberin Devamı

İşte Kerem Aktürkoğlu'nun maçın ardından yaptığı açıklamalar: 

Benim için anlamlı bir geceydi. Kaptan olarak ilk kez ilk 11 çıktım. Daha önemlisi kazanmaktı. Güzel bir futbol oynamadık. Hafta sonu derbi var. Buradan galibiyetle ayrılmak önemliydi. Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin moral bozukluğu vardı. Hayallerimiz vardı. O tarafı geride bırakmak zorundayız. UEFA Avrupa Ligi'nde çok daha başarılı olmak istiyoruz. İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim.

"Derbiler çok keyifli özel oluyor. Her sene keşke her maçı derbi olarak oynasaydık diyoruz. Galatasaray'ın da Fenerbahçe'nin de temennisi güzel futbol. Sadece futbolun konuşulduğu bir derbi olmasını istiyoruz. Umutluyuz, her zaman derbilerden Galatasaray güzel sonuçlarla ayrılmıştır. Orada kazanarak, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz."

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı (VİDEO)

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlundan Fenerbahçe yorumu

YORUM YAZ