MENÜ

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan bir ilk! Çılgına döndü

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Sivasspor mücadelesinde hakem Zorbay Küçük'e 'Hakkımı helal etmiyorum' diyerek büyük bir tepki gösterdi. Milli yıldız, gördüğü ikinci sarı kartın ardından soyunma odasının yolunu tuttu.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan bir ilk! Çılgına döndü

SarıKırmızılı ekibin puan kaybıyla yaşadığı hayal kırıklığına bir de Kerem Aktürkoğlu’nun kırmızı kartı eklendi. 90+7’de rakibinin ayağına bastığı gerekçesiyle 2. sarıyı gören 25 yaşındaki futbolcu, kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu, Galatasaray ve A Milli Takım’da 176. resmi maçına çıkan Kerem’in ilk kırmızı kartı oldu. Ayrıca Galatasaray’da bu sezon ilk kez bir oyuncu kırmızı kartla oyundan atılırken, Kerem pozisyonun ardından çılgına döndü. Hakem Zorbay Küçük’e, “Dokunmadım” diyen genç yıldız, “Hakkımı helal etmiyorum” diye ekledi ve topu bırakarak soyunma odasına yöneldi. Sahadan çıkarken 4. hakem Turgut Doman’a da tepki gösteren Kerem’i, hocası Okan Buruk da sakinleştiremedi. Milli futbolcunun ciddi bir cezayla karşılaşabileceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Abdülkerim ucuz atlattı

Sahaya sarı kart sınırında çıkan Abdülkerim Bardakcı, Gerson Rodrigues ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda rakibini düşürünce hakem Zorbay Küçük’le göz göze geldi. Bu müdahaleyi kart görmeden atlatan Abdülkerim, maçı fire vermeden tamamladı ve Kayseri karşısında görev yapabilecek.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlundan bir ilk Çılgına döndü

YORUM YAZ