MENÜ

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu farkı! 3 yılda inanılmaz yükseliş...

2020’ye 3. Lig’de Erzincan formasıyla giren ve sezonu 30 maçta 20 golle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu, Florya’ya adım attıktan kısa süre sonra hem Galatasaray’ın hem de A Milli Takım’ın vazgeçilmezi oldu. Genç yıldız, özellikle 2021-2022’den itibaren iki takımla da çıkabileceği 132 maçın 128’inde oynayarak müthiş bir istikrar yakaladı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu farkı! 3 yılda inanılmaz yükseliş...

Türk futbolunun yükselen son yıldızı Kerem Aktürkoğlu... 24 yaşındaki hücum oyuncusu hem Galatasaray’ın hem de A Milli Takım’ın vazgeçilmez ismi konumunda. Oysa Kerem, daha 3 yıl öncesine kadar 3. Lig’de Erzincan forması giyiyordu. 2019-2020 sezonunu 3’ü Play-Off’ta olmak üzere 30 maçla tamamlayan ve 20 gol atan genç yetenek, o sezon sonunda bonservis bedeli olmadan Galatasaray’ın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

FLORYA'YA KISA SÜREDE ADAPTE OLDU

Florya’ya kısa sürede adapte olan Kerem, 27 Süper Lig maçında 6 gol 3 asistle oynarken, sezon sonuna doğru da ilk kez A Milli Takım formasını giydi. Sarı-Kırmızılı oyuncunun asıl yükselişi ise bir sonraki sezon başladı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu farkı 3 yılda inanılmaz yükseliş...

Old Trafford'da attığı golle yaptığı çıkışı, Letonya karşısında taçlandıran Kerem Aktürkoğlu, 2021-2022’den itibaren Galatasaray ve A Milli Takım formasıyla çıkabileceği 132 maçın 128’inde görev alırken, bu süreçte 33 gol 36 asiste imza attı.

SADECE 4 MAÇ KAÇIRDI

2021-2022 sezonundan itibaren yerini sağlamlaştıran Kerem Aktürkoğlu, hem Galatasaray’da hem de A Milli Takım’da oynayabileceği 132 maçın 128’inde forma giydi, sadece 4 maç kaçırdı ve bu süreçte 33 gol 36 asistlik müthiş bir performansa imza attı.

Haberin Devamı

ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTMİŞ DURUMDA

Üst üste iki sezon Cim Bom’a 19 ve 21 gibi yüksek skor katkısı veren Kerem, bu sezon çıtayı daha da yükseltmiş durumda. 24 yaşındaki futbolcu şimdiden Süper Lig’de 3 gol 5 asist, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve grupta, 2 gol 2 asiste ulaştı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu farkı 3 yılda inanılmaz yükseliş...

Tam bir istikrar abidesine dönüşen 24 yaşındaki futbolcu, hafta sonundaki Beşiktaş derbisi ve sonrasındaki Bayern Münih maçında Aslan'ın en büyük kozu olacak.

İSTİKRARINI RAKAMLARLA TAÇLANDIRDI

Old Trafford’da Manchester United filelerini havalandırıp adını Avrupa’ya duyuran, son olarak da A Milli Takım’ın Letonya zaferindeki 3. golü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, Sarı-Kırmızılı formayla toplamda 135 maçta 34 gol 37 asist, Ay-Yıldızlı formayla da 24 maçta 5 gol 2 asiste imza atarak, istikrarını rakamlarla taçlandırdı. Kerem’in Galatasaray’daki yükselişini Avrupa devleri de yakın mercek altına almış durumda.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu farkı 3 yılda inanılmaz yükseliş...

YORUM YAZ