MENÜ

Galatasaray'da Juan Mata şoku! Yine devam edemedi...

Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, ilk 11'de başladığı Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Daha önce Hatayspor karşılaşmasında da benzer bir sorun yaşayan tecrübeli oyuncu, 22. dakikada yerini Milot Rashica'ya bıraktı.

Galatasaray'da Juan Mata şoku! Yine devam edemedi...

Süper Lig'de 1 ay sonra sahaya inen Galatasaray, Kasımpaşa'yı ağırladığı maçla taraftarlarına kavuştu. Hafta başında akıbetleri merak edilen isimlerin tamamı; Icardi, Torreira ve Muslera, Kasımpaşa karşısında sahadaki yerlerini aldı. Roma'dan transfer edilen Zaniolo ile yedek kulübesinde maça başladı.

Haberin Devamı

MERTENS'İN YERİNE MATA 

Fark yaratan yıldızlarıyla Kasımpaşa'yı ikinci yarının başında oyuna giren İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun golüyle 1-0 devirerek Süper Lig tarihinin en uzun galibiyet serisi rekorunun sahibi olan Galatasaray'da en ciddi eksik Mertens olarak dikkat çekti. Henüz takımla çalışma fırsatı bulamayan 35 yaşındaki Belçikalı yıldız kadroda yer almadı. Mertens'in yerine bu sezon ligde 3. kez ilk 11’de sahaya çıkan Juan Mata, 2. kez sakatlandı.

Galatasarayda Juan Mata şoku Yine devam edemedi...

REKORU ZANIOLO GETİRDİ!

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Daha önce Hatayspor mücadelesinde hafif bir sakatlık yaşayan İspanyol yıldız, bu kez Kasımpaşa mücadelesinde benzer bir sorunla karşılaştı. 34 yaşındaki futbolcu, 22. dakikada yaşadığı sakatlığın ardından yerini Rashica’ya bıraktı. Adale sakatlığı yaşayan tecrübeli orta sahanın bir hayli moralinin bozuk olduğu gözlendi. Mata, bu sezon 13 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Juan Mata şoku Yine devam edemedi...

Galatasaray-Kasımpaşa (CANLI TAKİP))

YORUM YAZ