MENÜ

Galatasaray'da istifa açıklaması

Galatasaray Odeabank'ta istifa eden yardımcı antrenör Emre Vatansever ile ilgili Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer bir açıklama yaptı.

Galatasaray'da istifa açıklaması

Galatasaray Kulübü'nün Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Odeabank’ın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde İstanbul Üniversitesi BGD ile oynadığı maçta Nevriye Yılmaz ve Nevin Vatansever arasında yaşanan ve sonrasında yardımcı antrenörleri Emre Vatansever’in istifa etmesiyle ilgili küfür olayına da açıklık getirdi.

Özyer, karşılaşmanın son çeyreğinde Emre Vatansever’in eşi olan Nevin Vatansever ile oyuncuları Nevriye Yılmaz’ın birbirlerine karşı sert oynadığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bunun sonucunda Nevriye’de adrenalinle ilgili bir patlama olmuş. Ekrem hoca da bu sırada Emre’ye taktikle ilgili bir fikir soruyor. Emre ise istifa ettiğini söylüyor. Bunun üzerine Ekrem Memnun, Emre’ye maç içerisinde işine davam etmesi gerektiğini, daha sonra gerekeni yapacağını anlatıyor. Ancak Emre maçtan sonra toplantıya katılmıyor ve salonu terk ediyor. Menajerimiz Müge hanım aradığında ise ’Ben istifa ettim artık gelmeyeceğim’ cevabını veriyor. Bu, sporun içinde herkesin yaşayabileceği ancak istemediğimiz bir olay. Bizim de ceza yönetmeliğimizde bunun karşılığı var. Nevriye ile ilgili de gereken cezai işlem uygulandı."

AA

[Content:{ 403160}]

Haberin Devamı
YORUM YAZ