MENÜ

Galatasaray'da imza an meselesi! Anlaşma sağlandı, Icardi'nin yeni partneri...

Mauro Icardi’nin bonservisi için PSG ile anlaştığı öne sürülen Galatasaray, Arjantinli yıldıza partner olarak sezon sonu bonservisini eline alacak olan Fransız forvetin transferini bitirmeye çok yaklaştı.

Galatasaray'da imza an meselesi! Anlaşma sağlandı, Icardi'nin yeni partneri...

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, şampiyonluk yarışını önde götürürken sezon sonu transfer çalışmalarına da başladı, önceliği forvet olarak belirledi. Sarı-Kırmızılılar, Fransız forvetin menajeriyle bir kez daha bir araya geldi. Kulübünden kesin olarak ayrılmaya karar veren 26 yaşındaki santrforla anlaşmanın artık an meselesi olduğu belirtiliyor. Galatasaray'ın planı yeni sezona Icardi'nin yanına yıldız oyuncuyu getirmek. İşte Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN 2.46'LIK PUAN ORTALAMASI

Daha önce Akhisar'la Türkiye Kupası, Başakşehir'le lig şampiyonluğu kazanan Okan Buruk, Galatasaray'da kupaya veda etse deşampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. 14 maçlık galibiyet serisiyle Beşiktaş'ın 63 yıllık rekorunu tarihe gömen Aslan'ın hocası, bu kez de 28 maçta 69 puan toplayarak 2.46'lık puan ortalaması tutturmayı başardı. Buruk, galibiyet serisine devam ederken puan ortalamasını yükseltmeyi ve tarihe geçmeyi hedefliyor.

Galatasarayda imza an meselesi Anlaşma sağlandı, Icardinin yeni partneri...

KARAGÜMRÜK MAÇI BİLETLERİ TÜKENDİ

Galatasaray'ın pazar akşamı saat 19.00'da Nef Stadı'nda Karagümrük ile oynayacağı 31. hafta maçının biletleri dün genel satışa çıktı. Fiyatları tribün kategorisine göre 285 TL ile 4500 TL arasında değişen biletlere ilgi çok yoğundu. Satışlar çok kısa sürede tamamlanırken, yönetimden yine kombine sahiplerine çağrı geldi. Kulüp, stada gelemeyecek olan taraftarların biletlerini 1 maçlığına devretmelerini ve en kritik dönemde tribünlerin tamamen doldurulmasını istiyor.

Haberin Devamı

YÖNETİMDEN PRİM MÜJDESİ!

ADEKUGBE'YE TAM NOT

Ligden çekilen Hatayspor'dan sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralanan Sam Adekugbe, Alanyaspor deplasmanındaki performansıyla hocası Okan Buruk'tan ilk kez tam not almayı başardı. Bu sezonki ilk asistine de imza atan Kanadalı futbolcu, hem hücumda hem de savunmada hatasıza yakın oynadı. 90 dakika boyunca her atağa destek veren ve yorulmak bilmeyen Adekugbe, böylece formayı da garantilemiş oldu. Yerli statüsünde sayılan 28 yaşındaki futbolcu, Karagümrük'e karşı da ilk 11'de başlayacak.

Galatasarayda imza an meselesi Anlaşma sağlandı, Icardinin yeni partneri...

RASHICA İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Son dönemde grafiğini yukarı taşıyan isimlerin başında gelen Milot Rashica, kendini yeniden ispatladığı için çok mutlu. En son Almanya'da 2 maç üst üste gol attığını hatırlatan Kosovalı hücumcu, "Almanya'da iyi bir dönem geçirmiştim. Burada adım adım kendimi geliştiriyorum. Fırsatları daha fazla bulmaya ve daha çok gole çevirmeye başladık. Antrenmanlara da aynı şekilde devam ediyoruz" açıklamasını yaptı. Başkan Dursun Özbek, Norwich'ten kiralanan 26 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak için görüşmelerin sürdüğünü dile getirmişti.

Haberin Devamı

BAŞKAN ÖZBEK'TEN CAMİAYA ÇAĞRI

MAURO ICARDI İÇİN SEFERBERLİK

4-1 kazanılan Alanyaspor deplasmanında devre arasında tedbir amaçlı kenara alınan Mauro Icardi'nin, Karagümrük karşısında oynayıp oynamayacağı, teknik ekip ve sağlık heyetinin toplantısından sonra netleşecek. Çok ciddi bir problemi bulunmayan Arjantinli yıldız, mutlaka sahada olmak istiyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar, 30 yaşındaki santrforu bir sonraki sınav olan Beşiktaş deplasmanına saklayabilir. Takımın en skorer isimlerinden Bafetimbi Gomis de antrenmanlara ilk 11'de oynayacakmış gibi devam ediyor.

Galatasarayda imza an meselesi Anlaşma sağlandı, Icardinin yeni partneri...

DEMBELE ADIM ADIM GALATASARAY'A

Galatasaray'a iki gün içerisinde Fransa'dan ikinci müjdeli haber geldi. Mauro Icardi'nin bonservisi konusunda PSG ile anlaştığı öne sürülen Sarı-Kırmızılılar'ın, bu kez de Lyon forması giyen Moussa Dembele'nin transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Sezon sonunda kontratı bitecek olan ve istediği süreyi alamadığı gerekçesiyle kesin olarak ayrılık kararı veren 26 yaşındaki santrforun menajeriyle bir görüşme daha yapıldı. Yaz döneminde İstanbul'da gerçekleşen toplantı sonrası, Dembele'nin Cim Bom'a bir kez daha yeşil ışık yaktığı belirtiliyor. Tarafların önümüzdeki günlerde kontratın detaylarını masaya yatıracağı belirlendi.

Haberin Devamı

Galatasarayda imza an meselesi Anlaşma sağlandı, Icardinin yeni partneri...

SIRA 3. FORVETE GELECEK

Sarı-Kırmızılı yönetimin hedefi, yeni sezona Icardi-Dembele forvet hattıyla başlamak. Üçüncü santrforun kim olacağı konusuna da teknik direktör Okan Buruk karar verecek. Gelecek yıl 38 yaşında sahaya çıkacak olan Bafetimbi Gomis'le ise sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor. Fransız santrforun transferiyle Arap kulüpleri yakından ilgileniyor. Futbolu bırakması halinde ise Galatasaraylı yöneticiler Gomis'e kulüpte idari görev vermeyi planlıyor. 

KARİYERİ PSG'DE BAŞLADI

Yönetimin önceliği ise Icardi'nin bonservisini alıp,Dembele'yi imza ücreti ödemeden kadrosuna katmak. Gönderilecek futbolcularla ilgili son karar sezonun bitimine doğru verilecek. Transferi halinde Galatasaray'da nasıl bir performans ortaya koyacağı merak edilen Moussa Dembele, kariyerine PSG altyapısında başladı.

Haberin Devamı

Galatasarayda imza an meselesi Anlaşma sağlandı, Icardinin yeni partneri...

22 MİLYON EURO'YA LYON'A TRANSFER...

Daha sonra Fulham altyapısına transfer olan Fransız forvet, sözleşmesi bitince 20 yaşında Celtic'e imza attı. Dembele, İskoçya'da patlama yapınca 2 yıl sonra 22 milyon Euro'ya Lyon'a transfer oldu. 2021'de yarım sezon Atletico Madrid'e kiralanan yıldız futbolcu, bu sezon 5 yıllık mukavelesinin bitimiyle birlikte Lyon'dan ayrılma kararı aldı.

Yakup Çınar / FANATİK ÖZEL

Galatasarayda imza an meselesi Anlaşma sağlandı, Icardinin yeni partneri...

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

 

 

YORUM YAZ