MENÜ

Galatasaray'da iki yıldızın yeri hazır! Okan Buruk planlamayı yaptı

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da gözler ara transfere çevrildi. Teknik patron Okan Buruk, bir süredir kadroda görmek istediği iki yıldızın yerini şimdiden hazırladı. İşte detaylar...

Galatasaray'da iki yıldızın yeri hazır! Okan Buruk planlamayı yaptı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ara transfer sezonunda kadroya katmak istediği iki yıldız futbolcuyu belirledi. Tecrübeli teknik patron, söz konusu oyuncuların kadrodaki yerlerini şimdiden hazırladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

SALİH ÖZCAN'IN YERİ HAZIR

Galatasaray Yönetimi de Okan hocanın isteği doğrultusunda girişimlerini sürdürüyor. Milli yıldız Salih Özcan’la geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına varan Sarı-Kırmızılılar, ocak ayına kadar Borussia Dortmund’u ikna etmeye çalışacak. Özellikle Victor Nelsson’un iyi bir bonservis bedeliyle satılması durumunda, 25 yaşındaki ön libero için ayrılan bütçe daha da artırılacak. Salih’in gelişiyle birlikte, Buruk’un ilk 11’deki 3 yerli mecburiyeti konusunda yaşadığı sıkıntı da büyük oranda ortadan kalkmış olacak.

Galatasarayda iki yıldızın yeri hazır Okan Buruk planlamayı yaptı

OKAN BURUK'TAN EMİL BREİVİK İSTEĞİ

Breivik transferinde de Salih Özcan operasyonuna benzer bir süreç yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın önceliği, genç oyuncuyu ikna etmekti. Yaz döneminde de görüşülen 23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın ilgisine çok sıcak yaklaşıyor. Ancak Molde, sezon başında genç oyuncuyu vermeye yanaşmamıştı. Galatasaray cephesi, Molde’de kaptanlık pazubandını takan eski oyuncuları Martin Linnes’i de devreye sokarak Breivik’in bonservisini almaya çalışacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda iki yıldızın yeri hazır Okan Buruk planlamayı yaptı

YERLERİ HAZIR

Orta saha transferi doğrultusunda ilk olarak Salih Özcan ve Emil Breivik’in alınmasını isteyen 50 yaşındaki çalıştırıcı, her iki yıldızın da ilk 11’deki yerini hazırlamış durumda. Transferler gerçekleşirse; orta sahada Torreira, Salih Özcan ve Breivik üçlüsü birlikte görev yapacak.

 

YORUM YAZ